Beauty shop

Home / Beauty / Beauty shop

mySPIRIT skincare

Az egészség iránti elkötelezettségen, valamint a természetes harmónia iránti tiszteleten alapul a mySPIRIT skincare filozófiája. Ez vezérelte a magyar szakembereket és befektetőket, amikor egy kényeztető, bio kozmetikai termékcsalád és egy egyedülálló kozmetikai kezelés megvalósítását tűzték ki célul.

Arctisztítók

A bőrünk nyugodt pihenését és reggeli felfrissülését szolgálják bio arctisztítóink. A gyógynövények kivonatával teli arctej és a tonikok káros anyagoktól mentesen gondoskodnak a hatásos, mégis kíméletes tisztításról. Részletek »

Arcápolók nőknek

Szérumok, tápláló és hidratáló krémek, bőröregedést késleltető gél segíti az egészséges bőr harmóniáját megteremtő bőrápolást. A legszigorúbb feltételeknek is megfelelő biokozmetikumok organikus hatóanyagokkal kényeztetik az arcbőrt. Részletek »

Arcápoló férfiaknak

A férfiak bőre különleges ápolást igényel. A számukra készített biokozmetikum megnyugtatja, táplálja és hidratálja az arcbőrt. Értékes ökológiai eredetű hatóanyagok, gyorsan felszívódó textúra segíti a borotválkozás utáni bőrápolást. Részletek »

Természetes babaápolás

A kisbabák és a gyerekek bőrének igényeit szem előtt tartva, a bio összetevőket a legoptimálisabb arányban adagolva készítettük az organikus babaápoló termékeinket. Kíméletesen tisztítják és hatékonyan óvják a kicsik bőrét. Részletek »

Természetes fényvédelem

Az UV-sugárzás káros hatásaitól óvó, színezett arckrémjeink a bennük található ásványi anyagoknak köszönhetően pajzsként védelmezik a bőrt. Használatukkal megelőzhetjük a pigment foltok kialakulását és késleltethetjük a bőröregedést. Részletek »

Harmóniateremtő bioparfümök

Alkoholmentes, tiszta illóolaj esszenciák az egyéniségünkhöz illeszkedő illatkompozícióval. A lelkünkre is ható, diszkrét illatok biztosítják számunkra, hogy a napjaink kevesebb feszültségben, harmonikusabban teljenek. Részletek »