Arctisztítók

Home / Beauty / Beauty shop / Arctisztítók

mySPIRIT skincare – Arctisztítók

A bőrünk nyugodt pihenését és reggeli felfrissülését szolgálják bio arctisztítóink. A gyógynövények kivonatával teli arctej és a tonikok káros anyagoktól mentesen gondoskodnak a hatásos, mégis kíméletes tisztításról.

Termékeink megvásárolhatók szállodánkban.

BIO GALAGONYA ARCTEJ

Kíméletes tisztító és sminkeltávolító arctej érzékeny, száraz és rozáceás bőrre. A galagonya és az orvosi somkóró élénkíti a keringést, csökkenti az ödémát és erősíti az érfalakat. Az orvosi citromfű nyugtató hatását jól kiegészíti a bíbor kasvirág gyulladáscsökkentő hatása.

ALKALMAZÁS – Nedves vattára borsónyi arctejet pumpálva törölje át a tisztítandó bőrfelületet, majd vízzel öblítse le, utána tonizálja a bőrt.

Bio orvosi somkoró tonik

Alkoholmentes arctonik érzékeny és zsíros problémás bőrre. Az orvosi somkóró javítja a keringést, az orvosi citromfű tonizálja a bőrt. Az orvosi székfű (kamilla) kivonata, a varázsmogyoró és a teafaolaj hatóanyagai csökkentik a gyulladást.

ALKALMAZÁS – 
A tonikkal megnedvesített vattával törölje át az arc és a dekoltázs bőrét, majd a felesleget vizes vattával törölje le.

Bio teafaolaj-vetiver tonik

Alkoholmentes arctonik pórusösszehúzó, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal az érzékeny bőr ápolására. A teafaolaj gyulladáscsökkentő, a vetiver és a csombor bőrerősítő hatású. A varázsmogyoró és a cickafark nyugtatva tonizálja a bőrt.

ALKALMAZÁS – A tonikkal megnedvesített vattával törölje át az arc bőrét, majd 1-2 perc hatóidő után vízzel nedvesített vattával távolítsa el a felesleget.