Természetes babaápolás

Home / Beauty / Beauty shop / Természetes babaápolás

mySPIRIT skincare – Természetes babaápolás

A kisbabák és a gyerekek bőrének igényeit szem előtt tartva, a bio összetevőket a legoptimálisabb arányban adagolva készítettük az organikus babaápoló termékeinket. Kíméletesen tisztítják és hatékonyan óvják a kicsik bőrét.

Termékeink megvásárolhatók szállodánkban.

BIO CALENDULA BABAÁPOLÓ OLAJ

Értékes bio olajok biotermesztésből származó gyógynövények kivonatával gazdagítva, a kisbabák és a gyerekek bőrének ápolására és babamasszázshoz. Felnőttek is használhatják a nagyon zsírhiányos bőr ápolására.
Bőrregeneráló olaj a bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatásukról jól ismert, biotermesztésből származó gyógynövények, a körömvirág és cickafarkfű kivonatával. Kiválóan alkalmas a kisbabák érzékeny bőrének ápolására, babamasszázshoz, kisgyermekek testmasszázsához. Hatékony bőrtáplálást biztosít a nagyon zsírhiányos bőrfelületen.

ALKALMAZÁS – Vékony rétegben vigye fel a megtisztított bőrfelületre.

BIO CALENDULA BABATESTÁPOLÓ

Kisgyermek kortól alkalmazható, könnyen felszívódó testápoló érzékeny bőrre. A bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő hatásukról ismert gyógynövények, a cickafarkfű, a körömvirág és az orvosi zsálya kivonatai mellett E- és B5-vitaminokat tartalmaz. A lenmag kivonata támogatja a bőr tartós hidratációját.

✓ bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő gyógynövény kivonatokkal
✓ tartósan hidratál
✓ kisbaba kortól ajánlott
✓ érzékeny bőrre is

ALKALMAZÁS – Vékony rétegben vigye fel a megtisztított bőrfelületre.

BIO BÚZAFÜVES BABA VÉDŐKRÉM

A bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő hatásukról ismert cickafarkfű, bíbor kasvirág, körömvirág gyógynövények kivonata mellett allantoint, valamint E- és B5-vitaminokat tartalmaz. A cinkoxid, az antioxidánsokban gazdag búzafülé és a méhviasz különösen előnyös a csecsemők részére ajánlott popsikrémben.

Jellemzői:

 bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő gyógynövényekkel
✓ hidegben, szélben megvédi a gyerekek kéz- és arcbőrét a kiszáradástól
✓ ideális popsi krém

.