Egészséges szépség

Home / Beauty / Egészséges szépség

Egészséges szépség

Nem is gondolnánk, hogy bőrünk tisztasága és ragyogása milyen mértékben fokozza az önbizalmunkat és mennyi pozitív energiát sugároz a környezetünk felé!

Szépségprogramjaink összeállításakor alapvető szempont volt, hogy a bőr az egészséges ragyogását helyreállítsuk, megóvjuk.
A bőr állapota és a testi-lelki egészség között igen szoros a kölcsönhatás. A legkisebb betegség is előidézhet bőrtüneteket, és a lelki problémák is majd mindig bőrállapot-változással járnak. És fordítva is igaz: a bőrelváltozások lelki terhet jelentenek, és a bőr védőburokként óvja a testet számos kórokozóval szemben.

A kozmetikai alapkezelések közül a masszázs, a tisztítás és különböző arcápolási módszerek egyaránt a bőr természetes állapotának megtartását és visszaszerzését segítik.

A modern technikai eszközökkel, a legújabb kutatási eredményeknek köszönhető biotechnológia és természetes alapanyagokkal végzett arckezeléseink megoldást kínálnak a vízhiányos, a fáradt, a zsíros, az érett és az érzékeny bőrre is.
Kozmetikusaink magas szakmai tudással választják ki a bőr típusához és pillanatnyi állapotához alkalmazkodó hatóanyagokat, így érik el a kívánt eredményt.

 

Kozmetikusaink az ingyenes arcdiagnosztika után a leghatékonyabb kezelést javasolják Önnek.

A mySPIRIT skincare egyénre szabott, egyedülálló kozmetikai kezelés. Harmonizálja a bőrszövet működését, szorosabbra fűzve az indivídum és a természet közti harmonikus kapcsolatot. A mySPIRIT skincare kezelések során használt bőrápolók és illóolajok a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő biotermékek.

Harmónia és tisztaság biokozmetikumokkal

Szállodánk egészségtudatos szemlélete összecseng az új, bio kozmetikai márka, a mySPIRIT skincare filozófiájával. A mySPIRIT skincare filozófiája pedig az egészség iránti elkötelezettségen, valamint a természetes harmónia iránti tiszteleten alapul. Ez vezérelte a magyar szakembereket és befektetőket, amikor egy kényeztető, bio kozmetikai termékcsalád és egy egyedülálló kozmetikai kezelés megvalósítását tűzték ki célul.

A mySPIRIT skincare egyedülálló, bio arcápolókat kínáló, luxus kozmetikai márka, egyénre szabott kezeléssel kiegészítve, azok számára, akik az egészséget és a harmóniát igazán fontosnak tartják az életük minden területén.

 

A természet értékes kincseiből készülő mySPIRIT skincare kozmetikumok a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő biotermékek. A BIOKONTROLL tanúsítvány igazolja, hogy az összetevők több mint 95 százaléka biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

A mySPIRIT skincare kozmetikumok a bőr harmóniájának megteremtésével nem pusztán az egyes felszíni bőrpanaszokat kezelik, hanem ragyogóbbá és élettelibbé teszik az arcbőrt. Az organikus hatóanyagok helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést. Hidratálják és táplálják az arcbőrt, ezzel aktiválják a bőr saját önmegújító folyamatait, így teszik rugalmasabbá és ellenállóbbá a káros környezeti hatásokkal szemben.

A mySPIRIT skincare kezelések során használt energizált víz erejét a féldrágakövek adják. Az értékes ásványok rezgése speciális állapotváltozást eredményez a szervezetet felépítő vízmolekulákban, fokozva a vitalitást, segítve a rekreációt.

A mySPIRIT skincare kezelés titka a személyre szabottság – az exkluzív bio hatóanyagokkal, a féldrágakövek természetes erejével energizált vízzel és egyénre szabottan alkalmazott bio illóolaj-keverékekkel.

Ezeket az egyedülálló, exkluzív kozmetikai kezeléseket Magyarországon az egészségmegőrzés iránt elkötelezett, többszörösen kitüntetett két szállodában, a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior -ban és a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ban élvezhetik először.