Mozgásterápia

Home / Egészség / Mozgásterápia

Mozgásterápia

A mozgás egyszerre támogatja a szervezet fizikai és szellemi egészségét. Javul a keringés, a sejtek több oxigénhez jutnak, fokozódik az anyagcsere. Mozgás hiányában hiába a tudatos táplálkozás! Gyakran az alvásproblémák is megoldódnak a rendszeres testedzéssel. A mozgás az egyik legjobb módja a feszültség oldásának, és a bőrszövet karbantartásának is. Az izmok megdolgozásával a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Az Egészségprogramban mozgásterapeutáink segítenek, hogy Ön megtalálja a számára optimális mozgásfajtát, mely örömet okoz és egyben hozzásegíti az egészséges életmódhoz. Megmutatjuk azokat a relaxációs gyakorlatokat, melyek különösen hatékony segítséget jelentenek a stressz-kezelésben. Szállodánkban lehetőség nyílik eddig még nem ismert mozgásfajták kipróbálására is. Az egyéni és csoportos órákon könnyen elsajátítható a mozdulatok helyes kivitelezése.

A személyre szabott mozgásprogram összeállítása során figyelembe vesszük az egészségi állapotot, az egyéni adottságokat és a napi időbeosztást. Szakembereink olyan mozgást javasolnak, mely nem terheli meg túlzottan a szervezetet és már az első pillanattól sikerélménnyel jár.

Tekintse meg szállodánkban igénybe vehető fitness és mozgásprogramokat »