Prevenció

Home / Egészség / Prevenció

Prevenció

A mindenki által vágyott hosszú élet, az élethosszig tartó egészség, a szellemi és fizikai jóllét alapja a felelősségteljes, tudatos életmód. Olyan életvitel, amellyel megőrizhető a szervezet természetes egyensúlyi állapota. Így lehet minimalizálni a komolyabb egészségügyi problémák kialakulásának esélyét.

Nyugodt körülmények között, szállodai miliőben a stresszoldáson túl igazán hatékony lépéseket tehet a betegségek megelőzéséért.

A NaturMed Egészségprogram egy egészségi állapotot feltáró kérdőív kitöltésével indul, ezt követi a választott programcsomag szerinti műszeres, fájdalommentes állapotfelmérés. Majd az orvos – a kérdőívre adott válaszok, a mért értékek és a hagyományos orvosi vizsgálat tükrében – ad tanácsot és tesz javaslatot az egészség megőrzésére és/vagy az állapot javítására. A program lehetőséget kínál, hogy az életmódváltás iránt elkötelezett vendégek a dietetikus, a mozgásterápiás szakember illetve a szépség tanácsadók véleményét is kikérjék. Az egyéni adottságokhoz illeszkedő étrendet és a mozgásprogramot rögtön ki is próbálhatják, csakúgy, mint az egyénre szabott, bőrállapotot harmonizáló kezeléseket!