Éltető fény – megelőzés és gyógyítás mesterfokon

Home / Egészség / Éltető fény – megelőzés és gyógyítás mesterfokon
Éltető fény – megelőzés és gyógyítás mesterfokon

30 év folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként Fenyő Márta fizikus találmányának és Klein Péter fejlesztésének köszönhetően született meg a test egész felületén egy időben alkalmazott Sensolite polarizáltfény-terápia, amely mára bárki számára elérhető. A találmány egyszerre alkalmas a betegségek megelőzésére és gyógyítására a sejtekre kifejtett aktiváló hatása révén. Az immunrendszer erősítésével az egészséges szervezet ellenállóbbá válik, míg betegségek esetén képes felvenni a harcot a kóros állapotot kiváltó tényezőkkel.

Biológiai hatás

A polarizált fény egyetlen síkban rezgő fényhullámokból áll. A fényhullámok a tér minden irányában rezegnek, ám a polarizátor ezek közül csak azokat engedi át, amelyek egyetlen, kitüntetett síkban rezegnek. Ennek a kitüntetett fénynek az elektromágneses tere a sejtmembránokra hatva megerősíti a sejtek működését. Ez általánosan igaz minden sejtre, de a megelőző gyógyító szerep leginkább a vérsejtekre gyakorolt hatásának köszönhető. A bőr mélyebb rétegeibe behatoló fény a vörösvértesteket több oxigén felvételére teszi képessé, így az egész szervezet több éltető oxigénhez jut. A vérben található, az immunitásban nagy szerepet játszó sejtek is életerősebbekké válnak, ennek köszönhetően sokkal könnyebben végzik a feladatukat: gyorsabban győzik le a szervezetbe bejutó kórokozókat, illetve hatékonyabban likvidálják a rendellenesen kialakuló kóros sejteket.

Egyszerű

A Sensolite polarizáltfény-terápiás ágyban a közel 1000 fényforrás úgy működik, mint egy „polarizáltfény-fürdő”. Elég ruha nélkül befeküdnünk adott időre és nincs más dolgunk, mint élvezni a fény áldásos hatását. Nincs semmi kellemetlenség, nincs fájdalom. Egy cseppet sem agresszív eljárás: a Sensolite nem közvetlenül a betegséget kezeli, nem közvetlenül számolja fel a kóros elváltozásokat, hanem a szervezet önvédekező és öngyógyító működését erősíti. A kezelést végző helyeken a képzett személyzet az állapotfelmérést és a vérnyomásmérést követően tesz javaslatot az optimális kezelés időtartalmára és gyakoriságára.

Sokoldalú

Már akár egy alkalom után is megtapasztalhatjuk a Sensolite bőrre gyakorolt áldásos hatását, frissebb és ruganyosabb lesz a bőrünk. Többszöri kezelés hatására a bőrproblémák nagy része elmúlik vagy jelentősen csökken, legyen szó kamaszkori pattanásokról vagy komolyabb bőrgyógyászati rendellenességekről. Fájdalomcsökkentő hatását az összes mozgásszervi betegség esetén tapasztalják a kezelést igénybe vevők. Míg egyeseknél csak örömteli mellékhatás, mások egyenesen a közérzet javító hatása miatt veszik igénybe. Tökéletesen alkalmas relaxációra, revitalizáló hatásának köszönhetően egy kezelés után máris pihentebbnek érezzük magunkat. Mindenkinél erősíti a koncentrálóképességet, így túlhajszolt menedzserek, de vizsgákra készülő egyetemisták is jelentős teljesítményfokozódást tapasztalhatnak a használatát követően.