Fürdők

Home / Fürdők

Fürdők

A szállodai pihenés, legyen szó wellness-ről, egészségkúráról vagy konferenciáról, egyik legfontosabb programja a fürdőzés. A víz megnyugtat és pozitív energiákat ad, gyógyít és tisztít, erősít és boldoggá tesz. Ön is megélheti ezeket a hatásokat fürdőrészlegünkön, ahol 1000 m2 vízfelülettel 3 fürdő és 9 medence várja.
Vendégeink legkedveltebb helye a szabadtéri élményfürdő a különféle élményelemekkel és a mediterrán stílusú napozókerttel, ahol tavasszal és nyáron a napsütés meleget adó fényét élvezheti, télen pedig a gőzőlgő meleg vízben és párás levegőben élvezheti a természet elcsendesülését. Az élményfürdő szomszédságában lévő kamaszmedence a nyári hónapokban tart nyitva, hogy a gyerekeknek ne kelljen lemondani az önfeledt szórakozásról. A római korok hangulatát idéző termálfürdő a csendes ellazulást, a regenerálódást szolgálja, míg a fedett sportuszoda a különféle szauna és gőzfürdő-részekkel az aktív pihenéshez, a sportos életmódhoz nyújt lehetőséget.

Élményfürdő

A mediterrán hangulatú szabadtéri élményfürdő napozóteraszával és grillkertjével kellemes felüdülést és könnyed kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. Különböző nyak-, és hátmasszírozók, masszázságyak, pezsgőfürdők biztosítják a teljes felfrissülést. A nyári hónapokban az élményfürdőt körülvevő virágos park szemet gyönyörködtető látvány. A kisebbek számára vízi – gyermekcsúszda, gyermekpancsoló, gyermekjátszótér kínál önfeledt perceket, míg a kamaszok a kamaszmedencében labdázhatnak, ugrálhatnak kedvükre.
Az élménymedencét tavasztól őszig csodás virágtenger veszi körül, az árnyat adó fák alatt jó megpihenni a kényelmes nyugágyakon.
Az élményfürdő a nyári hónapokban 7:00 – 21:00 óráig tart nyitva, téli hónapokban 10:00 – 18:00 óra között.

Uszoda és szauna-világ

Imponzáns méretű (25×12,5 m) fedett sportuszodánk közvetlenül a szabadtéri élményfürdő-részhez kapcsolódik. Naponta 7.00 – 21.00 óráig várja az aktív kikapcsolódást, sportolást kedvelő vendégeket. Próbálja ki a különleges wellness medencét és masszíroztassa át testét a vízben, tetőtől talpig!

S ha már izmait jól átmozgatta, merüljön el a pihenőterem nyugalmat árasztó hangulatában, vagy kényeztesse testét és lelkét a szauna-részlegünkön, ahol finn-szaunát, textilszaunát, aromakamrát, különféle gőzfürdőket és a hozzátartozó speciális zuhanyokat, sóbarlangot, tepidáriumot, merülőmedencét találhat.
Hétvégéken, ünnepi időszakokban Ön is részt vehet szauna-szeánszainkon és megtapasztalhatja a sós-mézes szauna felöntés bőrhidratáló hatását, a jeges frissítő hatását vagy éppen a gyümölcsös-vitaminos szaunaszeánsz ásványianyagpótló hatását. Férfiaknak különösen ajánljuk a sörös felöntés „mámorító, bódító” élményét, melynek természetes további jótékony hatása is van a szervezetre.
A szauna mesterek által vezetett szauna programok ára 500 Ft / fő/program. Bejelentkezés az uszodamesternél lehetséges, a program megkezdése előtt fél órával.
A szauna-részleg nyitva tartása: naponta 8:00 – 21:00 óra között>

Termálfürdő

A római korok hangulatát idéző termálfürdőben luxus körülmények között élvezheti a hévízi víz jótékony hatását. Hévízi viszonylatban egyedülálló, hogy a szálloda fürdőrészlegén a termálfürdőben 2 medence található. A medencék vize gyógyvízzel van feltöltve, melynek összetétele és hőfoka megegyezik a Hévízi-tó vízösszetételével. A medencéket minden nap friss termálvízzel töltjük fel, a vizet saját forrásból kapjuk. A Rudi-forrás kútja a termálmedence partján található, tetejét a hosszú életet jelképező teknős díszíti. A hévízi termálvíz ivókúrára is alkalmas.
A 2 medence mellett 2 whirlpool-medence, egy pihenőterem és egy Kneipp-taposómedence is található, ahol reggelente ön is felfrissítheti magát egy pár perces hidegvizben, kavicsokon történő lépegetés után.
A termálfürdőhöz közvetlenül kapcsolódik a gyönyörű fehér márvány burkolattal kialakítottt súlyfürdő-terem, mely már külső megjelenésében is megadja a tiszteletet a hévízi gyógyászat talán legkiemelkedőbb kezelésének, a súlyfürdőnek. A súlyfürdő kezelések hatékonyságát nálunk a gyógyvíz és az enteriőr látványa együttesen fokozza.

Kamaszmedence

Új kalandok a gyerekeknek, nyugalom a felnőtteknek! Az általunk csak kamaszmedenceként emlegetett fürdő igazi kedvence a nagyobb gyermekeknek, hiszen ők nem elégednek meg azzal, hogy „csupán” fürdőzzenek a simogatóan meleg vízben, ők ennél sokkal többre vágynak: igazi vízi élményekre, ugrálásra, vizi-labdázásra, fröcskölésre….
Nálunk a kamaszgyerekek úgy szórakozhatnak, hogy közben nem szól rájuk az úszómester, és a többi vendég megrovó pillantásaira sem kell számítaniuk.
A kamaszmedence a július-augusztus hónapokban tart nyitva az élményfürdő nyitva tartási ideje alatt.
Nyitva tartás: július-augusztus hónapokban naponta 10:00 – 20:00 óra között

Fürdőink

Vendégeink mondták