Hévízi gyógykúra

Home / Gyógyászat / Hévízi gyógykúra

Hévízi Tradicionális Kúra

Szállodánk, akreditált gyógy-és wellness szállodaként, már több évtizede meghatározó képviselője a hévízi gyógyításnak és élen jár a helyi termálvíz nyújtotta gyógyító lehetőségek kihasználásában. Rendelkezünk a gyógyításhoz szükséges orvosi háttérrel és gyógyászati infrastruktúrával.

Minőségi szolgáltatásaink eredményeképpen szállodánk is büszke tulajdonosa a Tradicionális Hévízi Kúra hivatalos védjegynek.

A hévízi gyógykúra hatása komplex, amelyben pontosan meghatározott szerep jut a víz hőfokának, kémiai összetételének, az iszapnak, a levegőnek, az éghajlatnak. A gyógykúra igénybevétele előtt minden esetben orvosi vizsgálat szükséges, ahol a mozgásszervi panaszok felmérésén túl a szervezet általános állapotát is ellenőrizzük (szív- és keringési rendszer, vérnyomás, esetleges belszervi-, krónikus betegségek, bizonyos műtétek utáni állapotok pontos megismerése, valamint az ellenjavallatok ellenőrzése).
Szakorvosunk az orvosi a vizsgálat alapján egyénre szabottan összeállítja a kúraprogramot, melynek eredményességéhez hozzátartozik a fürdőkúra is.
A kiegészítő kezelések közé tartozik a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is.