Állapotfelmérés

Home / Állapotfelmérés

Állapotfelmérés

A pihenésen, relaxáción és a stresszoldáson túl egy újabb érv szól amellett, hogy egészsége megőrzése érdekében inkább szállodai pihenést válasszon magának kórházba járás helyett. Higgye el, hogy nyugodt körülmények között, szállodai miliőben igazán hatékony lépéseket tehet a betegségek megelőzéséért!

A tradicionális kúrák mellett nálunk minden adott, hogy egyensúlyba hozza a szervezetét: a NaturMed Egészségprogram egyénre szabott állapotfelméréseket és megoldási javaslatokat kínál.

Állapotfelmérő programjainkkal képet kaphat az egészségéről kényelmesen és hosszas várakozás nélkül! A kérdőíves és a modern eszközökkel végzett felmérés adatait orvosainkkal megbeszélheti, és meghallgathatja dietetikusunk illetve életmód tanácsadónk javaslatait is. A szakembereink által összeállított egészségmegőrző programok sikere nagyban függ attól, hogy Ön az alkatának, testi adottságainak megfelelő kezeléseket kapja meg. 3 állandó szakorvosunk tapasztalata jelenti a garanciát az Ön számára.

Időtartam: 15 perc
A teljes állapotfelmérés 2 óra alatt mindenféle művi beavatkozás és sugárzás nélkül térképezi fel teste állapotát.
17 900 Ft
Időtartam: 15-20 perc
A gyógykúra igénybevétele előtt minden esetben orvosi vizsgálat szükséges, ahol a mozgásszervi panaszok felmérésén túl a szervezet általános állapotát is ellenőrzik orvosaink.
8 100 Ft
EKG
Időtartam: 10 perc
A szív állapotának felmérését szolgáló eljárás. A gép végtagi és mellkasi elektródákon keresztül gyűjti össze az elektromos jeleket. Vizsgálat előtt vérnyomás- és pulzus kontrollt végzünk.
4 400 Ft
Időtartam: 10 perc
Az N20 testösszetétel-mérő készülék egy multifrekvenciás technológián alapuló mérőműszer, mellyel gyorsan, pontosan és biztonságosan állapítható meg a testünk összetétele.
4 100 Ft
Időtartam: 20 perc
A Spineliner a hátfájás és gerinc problémák kivizsgálására és kezelésére, valamint az izom-ízületi rendszer számítógépes elemzésére, kezelésére alkalmas mechanoterápiás készülék.
17 900 Ft
Időtartam: 15 perc
A Dinamika készülék a szervezet funkcionális, energetikai állapotának számítógépes vizsgálatára szolgáló komplex rendszer. Az állapotfelmérés fájdalom nélkül, elektródák segítségével ad képet a szervezet működéséről.
17 900 Ft
Időtartam: 30 perc
Az ES-Teck egy olyan non- invasive orvosi állapotfelmérő készülék, amelynek segítségével a mért és számított adatokból képet kapunk a szervezet aktuáis állapotáról.
17 900 Ft
Időtartam: 15 perc
A modern állapotfelmérés egyik új, magyar találmánya, amely fájdalommentesen méri fel a szív és érrendszer állapotát. Meghatározza a fő ütőér rugalmasságát, és ez alapján az artériás életkort kiszámítja.
17 900 Ft
Időtartam: 10 perc
Modern bőrdiagnosztikai berendezésünk segít a felszín alatti bőrszövet vizsgálatában, képet ad a bőr nedvesség- és tápanyag ellátottságáról, felfedi, hogy mely részek szorulnak támogatásra.
ingyenes