Bio arckezelések

Home / Bio arckezelések

Bio arckezelések – mySPIRIT skincare

Az egyedi kezelési koncepcióra épülő, exkluzív, személyre szabott mySPIRIT skincare arckezeléseink a legkiválóbb bio alapanyagokkal kényeztetik és ápolják az arcbőrét.  A legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő bio bőrápolók és bio illóolajok egyedülálló módon támogatják a bőr egészségét.

Az arcbőrével csak a lehető legjobb anyagok érintkezhetnek, ezért a csapvíz helyett a bio arckezelések során mindvégig különleges, ásványokkal „informált” kristályvizet használ a kozmetikus. A vendég személyiségéhez illeszkedően választjuk ki az alkalmazott illóolaj esszenciát, hiszen az illatanyagok nem csak kívülről, de belélegezve belülről is hozzájárulnak a harmónia megteremtéséhez.

Az organikus hatóanyagok helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést. Hidratálják és táplálják az arcbőrt, ezzel aktiválják a bőr saját önmegújító folyamatait. Az arcbőr rugalmasabb lesz, és könnyebben ellenáll a káros környezeti hatásoknak. A kezelések hatását kiegészítő, az otthoni bőrápolást segítő mySPIRIT skincare biokozmetikumok hosszú távon támogatják a bőr egészségének megőrzését.

Időtartam: 30 perc
A speciális ultrahang kezelés a bőrtípusnak és a kívánt eredménynek megfelelően kiválasztott mySPIRIT skincare szérummal. A hatóanyag koncentrátumok segítik a bőrszövet regenerációját, hidratáltságát, tápanyag utánpótlását.
15 900 Ft
Időtartam: 75 perc
A mySPIRIT skincare feszesítő kezelés tiszta bio hatóanyagokkal és energizált vízzel. A különleges regeneráló és rejuvenáló szérum fényterápiával valamint biorezonanciával támogatott ultrahang segítségével jut el a bőr mélyebb rétegeibe.
29 900 Ft
Időtartam: 60 perc
A bőrszövet működését támogató, kényeztető kezelés tiszta bio hatóanyagokkal, energizált vízzel. A felszíni bőrpanaszokat kezelése mellett, ragyogóbbá és élettelibbé teszi az arcbőrt.
25 900 Ft
Időtartam: 60 perc
A faggyúmirigyek működését normalizáló kezelés tiszta bio hatóanyagokkal, energizált vízzel, az individuumhoz illeszkedő bio illóolajokkal. Segíti a bőrben zajló méregtelenítési-, salakanyag mentesítési folyamatokat.
25 900 Ft
Időtartam: 60 perc
A mySPIRIT skincare hidratáló kezelés nedvességpótló, kényeztető kezelés tiszta bio hatóanyagokkal, energizált vízzel, az individuumhoz illeszkedő bio illóolajokkal.
25 900 Ft
Időtartam: 90 perc
Klasszikus pórustisztítással kezdődő, kényeztető kozmetikai kezelés tiszta bio hatóanyagokkal, energizált vízzel, az individuumhoz illeszkedő bio illóolajokkal.
29 900 Ft
Időtartam: 45 perc
mySPIRIT skincare kisimító, stresszoldó, ápoló, kényeztető kezelés, mely kifejezetten a férfiak arcbőrének igénye szerint válogatott bio hatóanyagokkal.
25 900 Ft