Biotechnológiai arckezelések

Home / Biotechnológiai arckezelések

Biotechnológiai arckezelések

Svájci és német laboratóriumokban készülnek azok a kozmetikumok, melyek a tudomány legújabb eredményeit állítják a szépség szolgálatába, a bőr természetes folyamatainak támogatásával.

A Kleanthous kezelések eredményessége a bőr struktúrájának sejtszinten történő megújításán alapul. A hatóanyagok mindegyike úgynevezett cell supporting molekulákat (c.s.m.) tartalmaz. Ezek az információhordozó molekulák megtalálhatók minden emberi sejtben, jelenlétük elengedhetetlen a fiatalos vitalitás megőrzéséhez, azonban számuk fokozatosan csökken a kor előrehaladtával. A kezelések során speciális ultrahang segítségével juttatunk be új molekulákat a bőrbe, támogatva annak természetes megújulását.

A Binella ortomolekuláris kozmetológia az egészséges bőrállapot érdekében biztosítja a -vitaminok, ¬ásványi¬ anyagok¬ és nyomelemek optimális¬ koncentrációját a bőrben.¬ Minden ember bőre más-más genetikai hajlamok hordozója, eltérő az előtörténete és eltérő módon veszik igénybe a személyes életkörülmények. Ezért a Binella kezelés során célirányosan és pontosan azokkal a tápanyagokkal látjuk el a bőrt, amelyek megfelelnek az Ön egyedi szükségleteinek és életkörülményeinek.

Időtartam: 20 perc
15 900 Ft
Időtartam: 30 perc
A svájci Binnella cég az orthomolekuláris medicina elveit figyelembe véve fejlesztette ki 16 esszenciából álló terméksorozatát, amelyek kombinálása személyreszabott kezelést biztosít a vendég számára.
14 500 Ft