Hydroterápia

Home / Hydroterápia
Időtartam: 15 perc
Hévízi orvos, Dr. Moll Károly találmánya, a gerinc kopásos, degeneratív betegségeinek legfontosabb konzervatív kezelési módja. A gyógymód célja, hogy a gerincoszlopot megnyújtva, lehetővé tegye a porckorong eredeti állapotának visszaállítását.
6 000 Ft
Időtartam: 20 perc
A kezelés hévízi iszappal, gyógyvízzel és a kimagaslóan magas gyógyászati értékű Humino oldat használatával történik. Csökkenti a magas vérnyomást, javítja a vérkeringést, salaktalanító és fájdalomcsillapító hatású.
5 300 Ft
Időtartam: 10 perc
A kezelés gyógyvíz és galvánáram kombinációjával történik, főként a végtagokra javasoljuk. Idegfájdalmak és gyulladások maradványtüneteinél, valamint kopásos elváltozások panaszainál alkalmazható eredményesen.
5 900 Ft
Időtartam: 15 perc
A masszírozások modernebb változata a vízalatti masszázs, más néven tangentor, ahol a kezelőkád vizének hőfokát és a vízsugár mechanikus hatását használjuk ki.
6 200 Ft
Időtartam: 10 perc
Egy zárt kabinban ózon és széndioxid-gőz keverékével vesszük körül az emberi testet. A kezelés kiváló hatással van a keringési rendszerre, áttételesen pedig a teljes idegrendszerre nyugtató.
5 900 Ft
Időtartam: 15 perc
Amikor valamilyen ok miatt a kézi masszázs nem alkalmazható vagy egy más jellegű masszázshatást kívánunk elérni, a pezsgőfürdő, vagyis a hydroxeur kezelés a javasolt terápia.
6 100 Ft
Időtartam: 15 perc
Ezen kezelés során egy vízzel töltött kádba egyenáramot vezetnek. A kádban fekvő vendégre a kezelés keringésjavító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással van.
5 900 Ft
Időtartam: 50 perc
A colon hidroterápia a béltisztítás olyan formája, ahol a teljes vastagbelet váltakozó meleg-hideg hőmérsékletű vízzel öblítjük, tisztítjuk. Ez a kezelés a vastagbél intenzív és alapos tisztítását és gyógyítását teszi lehetővé.
10 900 Ft