Masszázsok

Home / Masszázsok
Időtartam: 45 perc
Egy relaxáló, harmonizáló, a tenger hullámzását megidéző egésztest masszázs. A spirulina alga olajos kivonatával és illóolajokkal dúsított szőlőmag olaj rugalmassá, puhává varázsolja a bőrt.
12 500 Ft
Időtartam: 45 perc
A masszázst egy szárított, izotonikus tengervízből készült, nem zsíros állagú Thalasso-Oligo fluid géllel végezzük. Összetevői felszívódnak és beépülnek a szervezetbe, serkentik annak számos alapvető funkcióját.
11 400 Ft
Időtartam: 60 perc
Két masszőr által, személyreszabott, meleg gyógyolajjal végzett, harmónia teremtő testmasszázs, mely során a kezelők hét testpozitúrában végeznek szinkron mozdulatokat a test két oldalán.
19 700 Ft
Időtartam: 60 perc
Egy masszőr által végzett meleg olajos testmasszázs, melynek fő hatása az idegrendszer nyugtatásában, valamint a keringés és a nyirok serkentésében nyilvánul meg.
16 400 Ft
Időtartam: 70 perc
A kezelés az indiai gyógyászat egyik legtöbb jótékony hatását felsorakoztató különlegessége. A masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, megerősíti a petyhüdt izmokat. Ez az ájurvéda egyik legsikeresebb alakformáló eljárása.
19 700 Ft
Időtartam: 10-30 perc
Az eljárás az ajurvéda egyedi és különleges gyöngyszeme. Alkalmazása során gyógynövényolajjal dúsított szezánmagolajat csurgatunk homlokra, s jótékony hatást fejtünk ki a központi idegrendszerre.
12 900 Ft
Időtartam: 50 perc
Speciális masszázsmozdulatokat tartalmazó, langyos gyógynövény olajjal végzett masszázs, mely alaposan átdolgozza a fej, a nyak és a vállöv régióit. Kifejezetten alkalmas feszültségoldásra, stresszes állapotok enyhítésére .
16 400 Ft
Időtartam: 50 perc
A reflexológián alapuló talpmasszázs során a talp úgynevezett „marma”-pontjain dolgozunk, így hatással tudunk lenni a belső szervek működésére, valamint harmonizálni tudjuk a szervezet általános állapotát.
11 300 Ft
Időtartam: 45 perc
Finom mozdulatokkal végzett teljes testmasszázs az aktuális állapothoz választott illóolajokkal. Az illóolajok hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló vagy vitalizáló ereje.
12 500 Ft
Időtartam: 60 perc
Az indonéziai gyömbér energizáló hatásán alapuló, egyedül szállodánkban elérhető kezelés. Az bio-vegán gyömbérolajos testkezelés harmonizál, táplálja a bőrt, enyhíti az izomfájdalmakat, erősíti az immunrendszert.
19 800 Ft
Időtartam: 60 perc
Az egyiptomi muskátli feszültségoldó hatásán alapuló, egyedül csak szállodánkban elérhető kezelés. A bio-vegán muskátliolajos masszázs enyhíti a feszültséget, javítja a bőrsejtek vérellátását, enyhíti az ekcémás panaszokat.
19 800 Ft
Időtartam: 60 perc
A kínai jázmin egyedülálló hatásán alapuló kezelés. A bio-vegán jázminolajos testkezelés az érzékeny bőrt is kondicionálja és hidratálja. Illatával segít a stressz oldásában, erősíti a testet és a lelket.
19 800 Ft
Időtartam: 50 perc
Az exkluzív testkezelés során használt bio-vegán levendulaolaj illata segíti a harmonizálást, miközben a tengeri sók, a magnézium és a különleges agyagokból nyert ásványi anyagok ragyogóvá varázsolják a bőrt.
16 700 Ft
Időtartam: 60 perc
Különösen hatékony egésztest masszázs a lábfejtől a fejbúbig haladva. A megtisztulást a tiszta, bio aloe vera mellett „királyi olaj” segíti, amely több mint 30 féle növény felhasználásával készül.
13 500 Ft
Időtartam: 90 perc
Luxus élmény egyetlen programba sűrítve, mely teljes kényeztetést nyújt a lábfejtől a fejbúbig a világ minden tájáról származó gyógynövények olajainak és kivonatainak felhasználásával.
18 300 Ft
Időtartam: 60 perc
„Fekete obszidián” kovasavas lávakövekkel végzett relaxáló, nyugtató, pihentető kezelés. A speciális masszázstechnika a stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.
12 500 Ft
Időtartam: 30 perc
A lábon több tízezer idegvégződés található, ezek érintésével, stimulálásával a talpmasszázs hat az egész szervezetre, így a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és az anyagcsere folyamatokra is.
7 200 Ft
Időtartam: 50 perc
Egyedi, komoly szaktudást igénylő masszázsfajta a test szimmetriájának helyreállítására. A kínai és japán gyógymódokon alapuló kezelés mozgásszervi-, gerinc-, ízületi-, reumatikus-és izombántalmak esetén javasolt.
19 700 Ft
Időtartam: 15 perc
A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia csökkentheti a fájdalmat és az izmok görcsösségét.
4 500 Ft
Időtartam: 60 perc
A thai masszázs egy ősi, távol-keleti hagyományokon nyugvó, frissítő, regeneráló masszázs. A masszázst thaiföldi hölgyek végzik, akik a világhírű bangkoki 'Wat Po' buddhista masszázsképző mestermasszőri diplomájával rendelkeznek.
15 300 Ft
Időtartam: 60 perc
A fejen lévő akupresszúrás pontok nyomó masszázsával, aktivizálni és harmonizálni lehet az energia áramlását, amely a belső szerveken is keresztülhalad. A masszázs speciális összetételű kínai olajjal történik.
15 900 Ft
Időtartam: 30 perc
A kínai fejmasszázs az arc, fej és nyak területeinek akupresszúrás pontjait érinti, így nyugtató hatást vált ki. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, erejét. Rendszeres alkalmazása lassítja a szervezet öregedési folyamatait.
8 900 Ft