Pakolások

Home / Pakolások
Időtartam: 20 perc
Valóságos jótétemény a bőr számára ez a kezelés! Gondoskodik a hidratáltságról, tónusosabbá és rugalmasabbá teszi, miközben feltölti fiatalos energiával.
6 200 Ft
Időtartam: 30 perc
A barna alga üdítő, szépítő és alakformáló, valamint a vörös algában lévő kalcium és magnézium sok gyógyító, ápoló hatását egyesíti ez a pakolás.
9 600 Ft
Időtartam: 30 perc
Magas hatékonyságú a benne található különleges tengeri algakomplex keveréke miatt, mely mikronizált formájú s ezért könnyen felszívódik és lehetővé teszi a hatóanyagainak azonnali felszabadítását.
11 800 Ft
Időtartam: 30 perc
Hatékony karcsúsító testkezelés, célzottan a has-, fenék- és derék területére. Élénkítő és mélyreható mozdulatokkal végzett masszázs, mely már egy alkalom után is feszesíti a bőrt.
10 400 Ft
Időtartam: 60 perc
Méregtelenítő rituálé, mely egyben az egész test oxigénellátását is javítja, így növeli a szellemi- és fizikai teljesítőképességet is.
16 700 Ft
Időtartam: 20 perc
A kalcium támogatja a csontozat és a fogak épségét, segíti a zavartalan izomműködést, hozzájárul a pihentető alváshoz, valamint gondoskodik a bőr hidratáltságáról és tónusosságáról.
10 400 Ft
Időtartam: 20 perc
A tengervízből nyert magnéziumot tartalmazó pakolás megnyugtatja a feszült idegeket, ellazítja a görcsösen összehúzódó izmokat, selymesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.
10 400 Ft
Időtartam: 60 perc
A tengervíz ásványi anyagai, nyomelemei és algák gondoskodnak a 20 perces Thalasso fürdők hatékonyságáról: kiváló karcsúsító, revitalizáló hatásúak, pótolják az ásványi anyagokat, puhábbá teszik a bőrt.
18 000 Ft
Időtartam: 60 perc
Testpeeling, 3-as hatású (ásványpótló, fogyasztó, feszesítő) mélymelegterápiás testpakolás, hűsítő hatású biogél és végül egy fogyasztó-feszesítő hatású krém lágy bemaszírozása alkotják ezt a testkezelést.
20 300 Ft
Időtartam: 20 perc
Speciális hévízi kezelő eljárás. A tó tőzeges medencéjéből nyert iszapot alkalmazzuk erre a célra, amely fizikai tulajdonságai miatt alkalmas krónikus mozgásszervi és egyes nőgyógyászati betegségek gyógyítására.
7 500 Ft
Időtartam: 20 perc
A fluor az ízületi porc és inak egyik fontos alkotórésze, így a kopásos elváltozásoknál fontos a pótlás. A kén az ízületi alkotórészek másik fontos tagja, így bevitelével a korábbi reumatikus elváltozások gyógyíthatók.
6 200 Ft
Időtartam: 20 perc
A kezelés Humino oldattal történik. Az ezzel végzett hidegpakolás fájdalomcsillapító, antibakteriális hatása révén gyulladásgátló, felületi bőrsérülések és reumatikus fájdalmak kezelésére is kiválóan alkalmas.
6 200 Ft