Tengeri algás arckezelések

Home / Tengeri algás arckezelések

Tengeri algás arckezelések

A tenger görögül Thalassa, ezért nevezik Thalasso terápiának azokat a kezeléseket, amelyek a tenger értékes összetevőit állítják a szépség szolgálatába. Ezekhez az arckezelésekhez a Thalion cég termékeit használjuk. A különleges kozmetikai termékeket előállító vállalat a franciaországi Bretagne partjainál, a világ legnagyobb természetes alga kolóniájára települt. Ott helyben dolgozzák fel a legtisztább és legértékesebb algákat, miközben kiemelt figyelmet szentelnek a természet és a környezet megóvására. A kezelések és az otthoni ápolásra szánt termékek is a tengeri eredetű ásványi anyagok, nyomelemek és algák jótékony hatásán alapulva segítik a szépségápolást.

A különböző algák más-más hatással vannak az arc bőrére, ezért az Ön igényeihez igazodva megválasztott hatóanyagok pótolják a nedvességet, szabályozzák a faggyútermelést, nyugtatnak, regenerálnak, vagy éppen feszesítenek a kívánt eredmény elérése érdekében.

Időtartam: 60 perc
Nedvességpótlás vízhiányos, száraz bőrre. Koncentrált nyomelempótlás és hidratálás nyugtató hatású algakivonatokkal.
17 900 Ft
Időtartam: 60 perc
Pórusösszehúzó és faggyútermelést szabályozó kezelés, zsíros és kombinált bőrre.
17 900 Ft
Időtartam: 60 perc
A bőr kivörösödését csökkentő, nyugtató kezelés érzékeny, irritált bőrre. Az érfal erősítését és a gyulladáscsökkentést Fucus alga, kukoricaolaj és vadgesztenye kivonat segíti.
17 900 Ft
Időtartam: 60 perc
Érett bőr ápolása, regenerálása, feszesítés és ránctalanítás.
27 900 Ft
Időtartam: 90 perc
Innovatív arcfiatalító kezelés Franciaországból, az óceán szépítő kincseivel gazdagítva.
34 900 Ft
Időtartam: 60 perc
A pihentető és kényeztető kezelés során a különleges hatóanyagok, a jóleső arcmasszázs és az exkluzív tengeri algamaszk energiával tölti fel az arcbőrt.
25 900 Ft