Thalasso terápia

Home / Thalasso terápia

Thalasso terápia

A tenger görögül thalassa, ezért nevezik thalasso terápiának azokat a kezeléseket, amelyek a tenger értékes összetevőit állítják a test és a szellem jóllétének szolgálatába.

A thalasso terápia során különböző fürdőkkel, pakolásokkal és ezeket kombináló kezelésekkel kényeztetjük Önt, amihez gyógyító és ápoló hatású tengeri ásványianyagokat, nyomelemeket, algákat és iszapot használunk. Ezeket a különleges anyagokat a thalasso terápiában élen járó Thal’ion cég biztosítja számunkra. Ez a vállalat a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algatelepén, a természetre és a környezetre figyelemmel dolgozza fel a legértékesebb algákat.

A kezelések során használt, és az otthoni ápolásra szánt termékek magukban rejtik a tenger és az algák valamennyi jótékony hatását.

Kategóriák

Thalasso masszázsok | Thalasso fáradt láb program | Thalasso testkezelések | Thalasso pakolások

Időtartam: 45 perc
Egy relaxáló, harmonizáló, a tenger hullámzását megidéző egésztest masszázs. A spirulina alga olajos kivonatával és illóolajokkal dúsított szőlőmag olaj rugalmassá, puhává varázsolja a bőrt.
12 500 Ft
Időtartam: 45 perc
A masszázst egy szárított, izotonikus tengervízből készült, nem zsíros állagú Thalasso-Oligo fluid géllel végezzük. Összetevői felszívódnak és beépülnek a szervezetbe, serkentik annak számos alapvető funkcióját.
11 400 Ft
Időtartam: 30 perc
A kezelés lényege egy különleges gél felvitele és a láb fóliával való becsomagolása. A gélben található ásványi anyagok serkentik a szervezet számos alapvető funkcióját. Magnéziumban nagyon gazdag, relaxáló hatású összetevői stresszoldó hatásúak. A tengeri hatóanyagok lággyá és puhává teszik a bőrt.
7 000 Ft
Időtartam: 50 perc
A különleges tengeri hatóanyagok pakolás vagy drainage kezelés formájában segítenek a láb felfrissítésében, a fáradtság érzet megszüntetésében.
9 600 Ft
Időtartam: 60 perc
A balneoterápia több, egymást követő kezelésből áll, gerincét a Thalasso-fürdő alkotja. A kezelés első lépése a test teljes bőrfelületének tengeri eredetű bőrradírral történő peelingezése. Ezt követi a fürdő, majd hűsítő hatású biogéllel masszírozunk be az egész testet.
14 000 Ft
Időtartam: 20 perc
Valóságos jótétemény a bőr számára ez a kezelés! Gondoskodik a hidratáltságról, tónusosabbá és rugalmasabbá teszi, miközben feltölti fiatalos energiával.
6 200 Ft
Időtartam: 30 perc
A tengervízben ionok formájában létező valamennyi ásványt és nyomelemet tartalmazza, melyek a szervezet számos alapvető funkcióját képesek nagyon gyorsan serkenteni.
8 000 Ft
Időtartam: 30 perc
A barna alga üdítő, szépítő és alakformáló, valamint a vörös algában lévő kalcium és magnézium sok gyógyító, ápoló hatását egyesíti ez a pakolás.
9 600 Ft
Időtartam: 30 perc
Magas hatékonyságú a benne található különleges tengeri algakomplex keveréke miatt, mely mikronizált formájú s ezért könnyen felszívódik és lehetővé teszi a hatóanyagainak azonnali felszabadítását.
11 800 Ft
Időtartam: 30 perc
Hatékony karcsúsító testkezelés, célzottan a has-, fenék- és derék területére. Élénkítő és mélyreható mozdulatokkal végzett masszázs, mely már egy alkalom után is feszesíti a bőrt.
10 400 Ft
Időtartam: 60 perc
Méregtelenítő rituálé, mely egyben az egész test oxigénellátását is javítja, így növeli a szellemi- és fizikai teljesítőképességet is.
16 700 Ft
Időtartam: 20 perc
A kalcium támogatja a csontozat és a fogak épségét, segíti a zavartalan izomműködést, hozzájárul a pihentető alváshoz, valamint gondoskodik a bőr hidratáltságáról és tónusosságáról.
10 400 Ft
Időtartam: 20 perc
A tengervízből nyert magnéziumot tartalmazó pakolás megnyugtatja a feszült idegeket, ellazítja a görcsösen összehúzódó izmokat, selymesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.
10 400 Ft
Időtartam: 60 perc
A testpeeling után az ásványpótló mélymelegterápiás testpakolás következik. A kezelés végén a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy hidratáló testápoló krém lágy bemaszírozása zárja a programot.
16 000 Ft
Időtartam: 60 perc
A tengervíz ásványi anyagai, nyomelemei és algák gondoskodnak a 20 perces Thalasso fürdők hatékonyságáról: kiváló karcsúsító, revitalizáló hatásúak, pótolják az ásványi anyagokat, puhábbá teszik a bőrt.
18 000 Ft
Időtartam: 60 perc
Testpeeling, 3-as hatású (ásványpótló, fogyasztó, feszesítő) mélymelegterápiás testpakolás, hűsítő hatású biogél és végül egy fogyasztó-feszesítő hatású krém lágy bemaszírozása alkotják ezt a testkezelést.
20 300 Ft