Thalasso testkezelések

Home / Thalasso testkezelések
Időtartam: 30 perc
A tengervízben ionok formájában létező valamennyi ásványt és nyomelemet tartalmazza, melyek a szervezet számos alapvető funkcióját képesek nagyon gyorsan serkenteni.
8 000 Ft
Időtartam: 30 perc
A barna alga üdítő, szépítő és alakformáló, valamint a vörös algában lévő kalcium és magnézium sok gyógyító, ápoló hatását egyesíti ez a pakolás.
9 600 Ft
Időtartam: 30 perc
Hatékony karcsúsító testkezelés, célzottan a has-, fenék- és derék területére. Élénkítő és mélyreható mozdulatokkal végzett masszázs, mely már egy alkalom után is feszesíti a bőrt.
10 400 Ft
Időtartam: 60 perc
Méregtelenítő rituálé, mely egyben az egész test oxigénellátását is javítja, így növeli a szellemi- és fizikai teljesítőképességet is.
16 700 Ft
Időtartam: 60 perc
A testpeeling után az ásványpótló mélymelegterápiás testpakolás következik. A kezelés végén a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy hidratáló testápoló krém lágy bemaszírozása zárja a programot.
16 000 Ft
Időtartam: 60 perc
A tengervíz ásványi anyagai, nyomelemei és algák gondoskodnak a 20 perces Thalasso fürdők hatékonyságáról: kiváló karcsúsító, revitalizáló hatásúak, pótolják az ásványi anyagokat, puhábbá teszik a bőrt.
18 000 Ft