Balneoterápia

Home / Balneoterápia
Balneoterápia

A balneoterápia több, egymást követő kezelésből áll. A kezelés első lépése a test teljes bőrfelületének tengeri eredetű bőrradírral történő peelingezése. Ezt követi a balneoterápiás kezelések gerincét alkotó Thalasso-fürdő, amely után minden esetben 20 perc fekvő pihenést javasolunk. A pihenés után egy aktív, hűsítő hatású biogéllel masszírozunk be az egész testet. Végső lépésként hidratálással vagy fogyasztó kezeléssel zárjuk a programot. A komplett kezelés időtartama 1 óra.

Fogyasztó balneoterápia

    • 60 perc
    • 12 700 Ft

A testpeeling után a speciális karcsúsító fürdő (lásd fürdők) következik. A fürdő után a vérkeringés élénkítése érdekében biogellel kenjük be a testet majd egy fogyasztó hatású krém lágy bemasszírozása zárja a programot, mely hatékonyan karcsúsít és növeli a szövetek áteresztő képességét. Ezáltal csökken a felesleges zsír mennyisége és a bőrt bársonyosan puhává varázsolja.

Energizáló balneoterápia

    • 60 perc
    • 12 700 Ft

A testpeeling után egy speciális thalasso nyomelem fürdő következik (lásd fürdők). A fürdő után a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy hidratáló testápoló krém lágy bemasszírozása zárja a programot.