Megereszkedett arcbőr kezelése mezoterápiával

Home / Megereszkedett arcbőr kezelése mezoterápiával
Megereszkedett arcbőr kezelése mezoterápiával

A bőr saját regeneráló mechanizmusát aktiváló kúra, ami évekkel fiatalosabb külsőt eredményez. A kezelés a bőrben gyógyulási reakciót vált ki, ettől és a bejuttatott hatóanyagoktól a kollagénrostok is feszesebbé, rugalmasabbá válnak, amitől javul a bőr tónusa.

Aprócska tűvel, vagy sok-sok tüske szerű tűvel ellátott rollerrel juttat az orvos hialuronsavat vagy egyéb, a páciens bőrtípusának és kívánt hatásnak megfelelően választott hatóanyagot a bőrbe. Egy rollerel kizárólag egy pácienst kezelnek. A szúrások pár milliméter mélyek, és a bőrfelszínre felvitt fájdalomcsillapító krémnek köszönhetően minimális fájdalommal, inkább csak kellemetlenséggel járnak.

A kezelés után bőrpír kialakulhat, de rögtön vissza lehet térni a mindennapi tevékenységekhez. A megfelelő hatás érdekében kúraszerűen alkalmazva, minimum 5 kezelésre van szükség. Az eredmény már az első kezelés után látható, és egyre jobbá válik a következő napokban. A végleges hatás a kezelések után nagyjából 2 hét múlva alakul ki, és bőrtípustól függően 6-9 hónapig tart.