N20 Testanalizátor

Home / N20 Testanalizátor
N20 Testanalizátor
  • 10 perc
  • 4 100 Ft

Az N20 testösszetétel-mérő készülékünk fájdalommentesen, gyorsan és pontosan térképezi fel az adott pillanatra jellemzően a szervezetet alkotó anyagok összetételét és az eredmények alapján információt nyújt az optimális testalkat eléréséhez és megtartásához szükséges napi kalóriamennyiségről is. A jégszauna bizsergető hidege és a mély- meleg terápia hatékony alakformáló kezelés, jól kiegészítik az X-Body és a Nordic Walking izomtónust fokozó hatását. Fokozódik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, amitől a test és a szellem felpezsdül.

Az egészséges életmód egyik alapfeltétele, hogy tisztában legyünk szervezetünk állapotával, s tudjuk, milyen úton haladjunk a betegségeket elkerülve. Az egészségünkre ártalmas, sokszor láthatatlan veszélyforrások mellett a népbetegségnek számító elhízást bizony komolyan kell vennünk.

A számos további betegségnek táptalajul szolgáló elhízás megfelelő életvitellel, helyes táplálkozással, kellő mozgással elkerülhető. Ennek az életmódnak a kialakításához elengedhetetlen, hogy ismerjük a testünk állapotát, összetételét. Ennek rendszeres ellenőrzésével arról is információt kapunk, hogy mennyire eredményes az optimális testalkatunk elérése, és ezáltal az egészségünk megtartása érdekében végzett munkánk.

Az N20 testösszetétel-mérő készülék egy multifrekvenciás technológián alapuló mérőműszer, mellyel gyorsan, pontosan és biztonságosan állapítható meg a testünk összetétele.

A készülék nem csak az aktuális állapotot méri, hanem az eredmények alapján információt nyújt az elhízás elkerüléséhez szükséges napi kalóriamennyiségről is. A mért adatok, a kirajzolódó grafikonok alapján szakembereink elmagyarázzák a számok és értékek jelentését, s a komplex kép alapján megfelelő mozgásprogrammal és táplálkozási tanácsokkal látják el Önt.

A készülék mért adatai lényeges információt nyújtanak az alábbiakról:

testsúly és testmagasság
teljes test víztartalma
teljes test fehérje tartalma
zsírmentes testtömeg, zsírtömeg
testzsír százalék, zsigeri zsírterület
izomtömeg egyes testtájékokon
testarány, testalkat típus
teljes test ásványi anyag tartalma
izomtömeg, vázizom-tömeg
BMI index
derék-csípő arány
súlykontroll

A mérést az alábbi esetekben nem ajánljuk (kontraindikációk):

pacemaker vagy egyéb, elektromosságot előállító orvosi implantátum esetén
terhesség, menstruáció
méhen belüli fogamzásgátló eszköz esetén

A minél pontosabb eredmények érdekében, kérjük, tartsa be tanácsainkat!
A mérést a reggeli órákban vagy étkezés után 2 óra elteltével célszerű elvégeztetni.
A mérés előtt ne sportoljon, ne végezzen erős testmozgást, ne ússzon.
A mérés előtt nem javasolt a szauna és forró fürdő használata.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés: Terápia diszpécserpult
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.