SpineLiner

Home / SpineLiner
SpineLiner
  • 20 perc
  • 17 900 HUF

A Spineliner a hátfájás és gerinc problémák kivizsgálására és kezelésére, valamint az izom-ízületi rendszer számítógépes elemzésére, kezelésére alkalmas mechanoterápiás készülék. A modern „csontkovács” berendezés elemző funkciója lehetővé teszi a gerinc csigolyáról csigolyára történő vizsgálatát. A készülék előnye és egyedisége, hogy külön elemzi a gerinc részeit – a nyaki, háti, ágyéki, keresztcsont táji régiót – és az eredményt grafikusan jeleníti meg.

A kezelés hatékony segítséget nyújt az ülőmunkát végzőknek, javítja a testtartást, fokozza a test és a szellem terhelhetőségét. A test különböző helyein jelentkező fájdalom, zsibbadás hátterében nagyon gyakran gerinc eredetű probléma áll, ami eredményezhet fülzúgást, székrekedést vagy akár fáradtságérzetet és álmosságot is.

A SpineLiner önmagában egy számítógéphez kötött, érzékelő szenzorral rendelkező fej/kalapács. A processzor által vezérelt kalapács pontosan szabályozott erősségű és frekvenciájú ütéseket ad le a vizsgált területre. A szoftver a szövetekből visszaverődő hullámokat érzékeli és felméri az adott gerincszakasz, szegmentum állapotát.

A SpineLiner kezelés egy speciális kezelőfejjel történik, melynek során a beszűkült mozgású szegmentumok mobilizálása válik lehetővé. Az automatizált folyamat és a hagyományos manuál terápia elve és célja megegyezik. A finoman vezérelt kezelés a folyamatos visszajelzés miatt biztonságos és kíméletes. Ha nem éri el a kívánt lazítást az adott szegmentumban, hanem megfeszíti azt, a készülék azonnal leállítja a fizikai behatást.

Terápiás felhasználási területei:

nyakfájás, nyaki mozgás korlátozottsága
hátfájás
derékfájdalom
fejfájás, fülzúgás, szédülés
ízületi mobilizálás
ízületek, ínak fájdalompontjainak kezelése
triggerpont terápia

A SpineLiner készülék használata abban az esetben ajánlott, ha nincs a gerinc különböző képleteiben (csigolyatest, kisízületek, porckorongok) nagyfokú strukturális elváltozás. A kezelés jól kombinálható egyéb balneoterápiás eljárásokkal.

Kezelések / Bérletek Árak

Kezelés Ft / Fő
Első orvosi diagnosztika + manuál terápia 17 900
További kezelés / manuál terápia / alkalom 8 000
5-ös kezeléscsomag 35 000
10-es kezeléscsomag 70 000