Spirit Hotel

Home / Spirit Hotel

Partner szállodánk

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior Magyarország egyik legexkluzívabb 5 csillagos szállodája. A szálloda Sárváron, dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, a városközponttól pár perces sétára található.
A páratlan európai hotel 271 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit, az egyes szobatípusokban a vendégek kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.
A Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásaink gerincét a 10.000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.


A szálloda saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden gyógyvizes medencében megtalálható. Ezeket nap, mint nap újratöltik, gondoskodva az állandó, friss „Spirit vízről”. A vendégek 70 kezelő helységben több mint 100 testre szabott, kiváló közérzetet biztosító eljárást próbálhatnak ki, melyek a különböző kultúrák legjobb és legkifinomultabb kezeléseit foglalják magukban.
Sportolni vágyó vendégek számára szállodánk a legmodernebb kardió- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.
A 740 m2-es konferenciaterem kitűnő helyszínt biztosít tárgyalások, ülések, konferenciák, kongresszusok, incentive rendezvények lebonyolítására.