Szállodánkról

Home / Szállodánkról

Szállodánkról

Szállodánk kínálatával minden korosztály pihenési igényeinek megfelelünk:
260 szobával, több mint 1000 m2 felületű fürdőkomplexummal – fedett sportuszoda, szabadtéri élményfürdő, termálfürdő, kamasz-medence – komplex gyógyászati-és wellness központtal valamint prevenciós-és gyógyító szolgáltatáscsomagokkal várjuk minden kedves vendégünket!

Legnagyobb erősségünk a komplexitás: szállodánkban egy helyen minden megtalálható, ami egy tartalmas, egészségre nevelő, ugyanakkor pihentető és kényeztető szállodai tartózkodáshoz kell.
Ha a pihenés mellett Ön is fontosnak tartja az egészség megőrzését, és fontos a saját maga és családja egészsége, akkor szállodánkban sokféle kezelés és komplex program közül választhat.
Választását megkönnyítjük és egy csokorba szedtük őket:

Tradicionális hévízi terápia

Gyógyászati részlegünkön a megelőzést és gyógyulást szakképzett reumatológus és belgyógyász szakorvosaink segítik. A tradicionális hévízi gyógykúra széles skáláját nyújtjuk, a szakorvosi vizsgálattól kezdve a különféle gyógymasszázsokon, pakolásokon át egészen a súlyfürdőig. Szállodánk az összes, tradicionális kezelést házon belül kínálja, saját gyógyvízforrással rendelkezik.

Állapotfelmérések és egészségprogram

NaturMed Egészségprogramunk keretén belül szállodai környezetben, pihenéssel egybekötve kapja meg szakorvosainktól és a magas képzettségi szinten álló szakembereinktől a felelősségteljes törődést, segítséget és iránymutatást az egészséges élethez, életmódváltáshoz.

Wellness kényeztetés és életmód terápiák

Szállodánk széleskörű wellness kínálata ahhoz járul hozzá, hogy Ön rátaláljon a harmóniára.
Ehhez kínálunk különféle természetes gyógymódokon alapuló kezeléseket, Thalasso terápiás kezeléseket, az indiai egészségtan alapjait magában hordozó Ayurveda kezeléseket, valamint különféle szépségprogramokat, mozgásterápiákat, meditációs programokat, böjtkúrákat, aktív sport-és szabadidős programokat. Újdonságként kínáljuk az orvosesztétikai kezeléseket, melyek eredményességére a garanciát szakorvosunk, valamint a modern eszközök és a tudományos alapossággal kiválasztott hatóanyagok adják.
Válasszon kedvére a wellness-szolgáltatásaik közül és élje át Ön is a wellness életérzést a Carbonában!

Rendezvények, szakmai programok

A pihenés sokszor munkával is párosul. Konferenciák, tréningek, egyéb rendezvények szervezésekor gondoljon ránk! Szállodánk felszereltsége, a légkondicionált, több mint 300 fő befogadására alkalmas, jól felszerelt konferencia- és rendezvénytermei ideális helyszínt biztosítanak minden alkalomhoz. A szakmai programok mellett nálunk a pihenés és szórakozás is biztosított, ami egyetlen csapatépítő tréning programjából nem maradhat ki.

Szeretettel várjuk szállodánkban!

Szállodánk

VENDÉGEINK MONDTÁK