Kineziológiai tapasz

Home / Kineziológiai tapasz
Kineziológiai tapasz
  • 20 perc
  • 8 400 Ft

A NaturMed filozófiának megfelelően igyekszünk széleskörű támogatást nyújtani az egészségmegőrzés és a gyógyítás területén is, különös tekintettel a mozgásszervi problémákra.

A kineziológiai tapasz segítséget jelenthet számos mozgásszervi panasz esetén – legyen az reumatikus eredetű vagy valamilyen sérülés illetve műtét utáni állapot – a klasszikus terápiák kiegészítéseként, de akár önállóan is. A képzett szakember mindig az egyedi panaszok ismeretében helyezi fel a rugalmas szalagot, mely az adott területen támogatja a kötőszövet illetve az izomszövet működését.

A kineziológiai szalag speciális, az egyik oldalán ragasztóanyagot tartalmazó, rugalmas szövetből készül, így merev rögzítés helyett dinamikusan biztosít támaszt az adott terület számára. Nem tartalmaz kémiai hatóanyagot. A technika alapját az adja, hogy a bőrön keresztül a receptorok folyamatos, több napon át tartó, állandó ingerlésével erősíti a szervezet öngyógyító folyamatát. Az ingerek hatására létrejövő válaszreakciók felgyorsítják a regenerációs folyamatot.