Ajurvéda

Home / Ajurvéda

Ajurvéda

Valójában az ájurvéda nem csupán egy keleti gyógyászati mód, hanem életforma és világnézet is. A szó magyarul azt jelenti: az élet tudománya. Holisztikus, vagyis mindent átfogó szemléletű életprogram, amelynek a középpontjában az emberi test, lélek és elme egészségének megőrzése áll. Teljes egészében áthatja transzcendens világnézet, miközben nagyon is földi, gyakorlatias célokat szolgál: a betegségek megelőzését, kezelését, és az egészség megőrzését segíti. Az ájurvéda által javasolt életmód megteremti a test, a lélek és az elme hármas egységének harmóniáját, és ez a szépségre is pozitívan hat.

Az ájurvéda méregtelenítő módszereinek, valamint fiatalító kúráinak szerves részét képezik a masszázskezelések, mint például az abhyanga, thalodal, shirodhara, vagy az udwarthanam alakformáló masszázs.

A kezelést végző szakemberek autentikus körülmények között, tradicionális olajokat és módszereket alkalmazva segítenek kiegyenlíteni a testi-, tudati-, szellemi-, valamint az egyén és a környezete közötti dinamikus egyensúlyi állapotot.

Időtartam: 60 perc
Két masszőr által, személyreszabott, meleg gyógyolajjal végzett, harmónia teremtő testmasszázs, mely során a kezelők hét testpozitúrában végeznek szinkron mozdulatokat a test két oldalán.
19 700 Ft
Időtartam: 60 perc
Egy masszőr által végzett meleg olajos testmasszázs, melynek fő hatása az idegrendszer nyugtatásában, valamint a keringés és a nyirok serkentésében nyilvánul meg.
16 400 Ft
Időtartam: 70 perc
A kezelés az indiai gyógyászat egyik legtöbb jótékony hatását felsorakoztató különlegessége. A masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, megerősíti a petyhüdt izmokat. Ez az ájurvéda egyik legsikeresebb alakformáló eljárása.
19 700 Ft
Időtartam: 10-30 perc
Az eljárás az ajurvéda egyedi és különleges gyöngyszeme. Alkalmazása során gyógynövényolajjal dúsított szezánmagolajat csurgatunk homlokra, s jótékony hatást fejtünk ki a központi idegrendszerre.
12 900 Ft
Időtartam: 50 perc
Speciális masszázsmozdulatokat tartalmazó, langyos gyógynövény olajjal végzett masszázs, mely alaposan átdolgozza a fej, a nyak és a vállöv régióit. Kifejezetten alkalmas feszültségoldásra, stresszes állapotok enyhítésére .
16 400 Ft
Időtartam: 50 perc
A reflexológián alapuló talpmasszázs során a talp úgynevezett „marma”-pontjain dolgozunk, így hatással tudunk lenni a belső szervek működésére, valamint harmonizálni tudjuk a szervezet általános állapotát.
11 300 Ft