Partnereink

Home / Partnereink

Partnereink

SZÉP Kártya elfogadóhely a NaturMed Hotel Carbona!
A Széchenyi Pihenőkártya megjelenésében és használatában is leginkább a bankkártyákhoz hasonlítható univerzális, elektronikus utalvány.

Hungary Card

A Hungary Card – Magyar Turizmus Kártya számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön az egész család számára. Válassza a kártya bármely típusát, a Basic, Standard, vagy Plus csomagot, kedvezményes utazási lehetőségek, múzeumi, színházi, állatkerti, cirkusz, és fürdő belépők, és sok más szabadidős tevékenység várja az országban. Részletek…
A Hungary Card felmutatására 10% kedvezmény jár napi szobaárból.

HVG

Klubkártya felmutatóknak 10%-os kedvezmény
Részletek…

Billerbeck

“Egy jó nap éjszaka kezdődik”
Ennek a szlogennek a jegyében fejti ki igen magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét a Billerbeck Budapest Kft. Termékválasztékukat a legmodernebb felmérésekhez, az alvási szokások rendszeres vizsgálatához igazítják, amelyet a Billerbeck “Schlaf & Gesundheit” Alapítvány innovatív kutatási eredményeinek felhasználásával állítanak össze. A kompromisszummentes német prémium márka termékeit, magasan képzett magyar szakemberek állítják elő, hogy minden egyes ember számára ideális alváskörülményeket teremtsenek, nemcsak az otthonukban, hanem utazásaik alkalmával is.