Gasztronómia

Home / Gasztronómia

Attila étterem

A családias hangulatú, Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett Attila étteremben élvezettel fogyaszthatja el a szállodánk séfjei által készített nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokat. Az étkezések büfé rendszerben történnek, az ebéd és vacsora alkalmával látványkonyha ajánlatával bővül kínálatunk.
Az egészséges táplálkozás alapszabályait figyelembe véve készítjük a legízletesebb reform ételeket, melyek külön büféasztalon találhatók meg. Nagy figyelmet fordítunk szűkebb régiónk, Zala megye gasztronómiájának megismertetésére.
A fent említett ételek és italok harmóniájához kívánunk lehetőséget teremteni a hétvégenként megrendezett gyertyafényes, cigányzenével kísért hangulatos vacsoraestekkel is. Éttermünkhöz közvetlen kapcsolódik a mediterrán hangulatú Télikert, amely 70 fő befogadására alkalmas.
Több mint 50 féle palackozott borból álló kínálatunkkal Magyarország jobbnál jobb borvidékeit kívánjuk prezentálni.
Szállóvendégeinken kívül természetesen várjuk azon külsős vendégeket is, akik szívesen kipróbálnák szállodánk büfé- vagy ‘a la carte kínálatát.

Platán Café & Juice Bár

Szállodánk központi részében foglal helyet az öreg platánfa köré épült üvegtetős, napfényes és egyedi hangulatot árasztó Platán Café & Juice Bár. A napközben nyitva tartó bár ideális helyszíne lehet akár a kezelésekre, orvosi vizsgálatra várakozóknak is, hiszen közvetlenül a masszázs centrumunk szomszédságában található.
Bárunk kínálata széleskörű: tea- és kávékülönlegességek, frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek, koktélok, házias sütemények, és egyéb snack ételek. Hetente több alkalommal zongora kíséret teszi kellemessé az estéket. A bárhoz tartozó 50 fős terasz nyáron a vacsora utáni beszélgetések kedvelt helyszínévé vált.

Carolina Bár

Szállodánk báltermének szomszédságában található az esti szórakozáshoz, táncoláshoz kiváló helyszínt biztosító Carolina Bár. A bár megfelelő atmoszférát biztosít akár egy kellemes hangulatú baráti beszélgetéshez, akár egy fergeteges zenés-táncos mulatság alkalmával. Az estétől nyitva tartó szórakozóhelyünk bő választékot kínál alkoholos és alkoholmentes koktélokból, különleges palackozott italokból, de ugyanúgy megtalálhatóak a szálloda sokszínűségét hangsúlyozó kávé-, tea-, és juice különlegességek. A hangulatról két kiváló zenekar – a Dynamic Band és a Balaton Duo – gondoskodik a hét 5 napján.

Neptun Pool Bár

A Neptun Pool Bár szállodánk uszoda/élményfürdőjének területén található. A fürdőzés alatt és ebédidőben könnyű salátákat és snack ételeket kínálunk a wellness életmód jegyében. Italkínálatunkban megtalálhatók az egzotikus gyümölcslevek és frissítő koktélok egyaránt.

Wellness brunch

Töltsön el egy napot barátaival, családjával együtt a NaturMed Hotel Carbonában! Kóstolja meg a Magyar Termék Nagydíjas Attila éttermünk gasztronómiai remekeit és élvezze az uszoda, szauna-sziget és élményfürdő szolgáltatásait! Az egész napos kikapcsolódás alatt használhatja a szauna-világ szolgáltatásait, a wellness-medencében átmasszíroztathatja egész testét, átmozgathatja többször is a sportuszoda kelemesen meleg vizében izmait, vagy a szabadtéri élményfürdőben beszélgethet és együtt pihenhet családjával, barátaival.
Ha pedig a fürdőzés közben megéheztek, éttermünk várja Önöket, ahol a büféasztalról kedvére választhat a többféle leves, főétel, desszert, saláta közül, valamint megkóstolhatja a reform étkezés különlegességeit is.

 

Szeretettel várjuk éttermeinkben!

Éttermeink

Vendégeink mondták