Fitness-és mozgásprogramok

Home / Fitness-és mozgásprogramok

Fitness-és mozgásprogramok

Az egészséges életmód egyik alapvető eleme a mozgás. Szállodánkban ezért nagy hangsúlyt fektetünk a különféle mozgásprogramokra. Több mint 18 féle ingyenesen igénybe vehető tornát illetve mozgásformát ajánlunk Önnek a pihenés idejére.

Biztos felfrissülést nyújt a reggeli tornánk éppúgy, mint a labdás vagy gumiszalagos edzések. Szereti a vizet, és az úszás mellett vagy helyett más mozgásra is vágyik? Próbálja ki az 5 fajta vízi tornánk valamelyikét! Fitnesz-termünkben személyi edzőnk személyre szabott programot állít össze és segít elsajátítani a helyes mozdulatokat is.

Használja ki a lehetőséget, és töltsön minél több időt a szabad levegőn! Közvetlen környezetünkben számtalan kikapcsolódási és szabadidős lehetőséget kínálunk vendégeinknek, legyen szó egy kellemes környékbeli kirándulásról, nordic walkingról, kerékpártúráról vagy kulturális programról.

Időtartam: 20 perc
A kismedence izmait sok minden gyengítheti, pl.: terhesség, szülés, öregedés és túlsúly. Ezeknek a tényezőknek a következménye, kényelmetlen nyomásérzet a hólyagban, mely vizeletszivárgást is előidézhet.
4 900 Ft
Időtartam: 20 perc
A spontán lélegzés során a mellkast a bordaközi izmok és a rekesz aktív izommunkája kitágítja.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
Speciális feladatokból álló gyakorlatsor, mely révén a csonton eredő és tapadó izmok összehúzódnak és ingerként hatnak a csontokra.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A nyak- váll és vállövi terület napjainkban az egyik legelterjedtebb betegségek forrása, ezért kiemelt jelentőséggel bír ennek átmozgatása.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
Az izomerősítés egyik kiváló eszköze, alkalmas tornagyakorlatokhoz, sporthoz, rehabilitációhoz. A különböző színű szalagok más-más erősségűek, így mindenki az edzettségi szintjének megfelelő eszközt használhatja.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A gerinctorna lényege a gerinc ízületeinek célirányos átmozgatása, valamint a gerinc mozgásaihoz szükséges izmok erősítése és nyújtása.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A speciális méretű és rugalmasságú labda javítja a kondíciót és fejleszti a koordinációt. Egyaránt használható izomerősítő és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokra.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A test középpontjára koncentráló, nyújtó és erősítő gyakorlatokból álló mozgásforma. A tréning döntő ismertetőjele a mozgáskontroll és mozgásfolyamatosság, mindez tudatos légzés mellett.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A séta önmagában is remek mozgásforma, de bottal és a karok határozott mozgásával kísérve az egész testet átmozgatja. Nem okoz túlzott megterhelést az ízületeknek, és a túlsúly leküzdésében is segítséget nyújt.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A speciális labda, a Soft Ball ideális eszköz az erősítő-, zsírégető-, stretching edzésekhez, de akár relaxációhoz is kiváló. Felhasználási területe egyaránt kiterjed a prevencióra és a rehabilitációra.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
Nyújtó gyakorlatsor az izmok, ízületek bemelegítésére, illetve edzés utáni levezetésre. A mozgásprogram során elsajátíthatók a nyújtó gyakorlatok, melynek két formája létezik: a dinamikus és a statikus.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
Zenére végzett reggeli torna jótékony hatással van a szív és a tüdő teljesítőképességére, a friss, üde ébredéshez elengedhetetlen.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A víz felhajtóerejét és ellenállását kihasználó tornagyakorlatok nemtől és kortól függetlenül végezhetők. Az ízületekre kisebb terhelés jut, kíméli a gerincet és az egész támasztórendszert, miközben az izomzat erősödik.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A kínai egészséggimnasztika ellazítási gyakorlatsora. A mozgással egybekötött légzőgyakorlatok eredetileg bemelegítő gyakorlatok voltak a Qi Gong-hoz és a Tai Chi-hez.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A hinduk teljes háládatossággal hajolnak meg minden reggel a nap előtt. Ebből a vallási szokásból alakult ki a napüdvözlet reggeli torna rituáléja.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
Az öt tibeti gyakorlat felébreszti a kiaknázatlan életenergiákat. Az edzettséghez alkalmazkodó mozdulatok a testet, a szellemet és a lelket összhangba hozzák, és ezzel fokozzák a jó közérzetet.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
A relaxációs módszer lényege, hogy kondicionálás segítségével lazítja el a vegetatív idegrendszert.
ingyenes
Időtartam: 40 perc
Tai Chi a test, a lélek, és az elme igazi egyensúlyára törekszik, elsajátítása által ez a hétköznapi életben gyakorolható. Mozgásszervi betegségek, szervi elváltozások, pszichés megbetegedések esetén is segítséget nyújt.
ingyenes
Időtartam: 20 perc
Lúdtalp torna, Testtartás fejlesztés játszva, Egyensúly fejlesztés játszva tornák a gyerekek részére.
ingyenes
Időtartam: 10 perc
FLABéLOS egy mozgásterápiás eszköz, melynek hatása az intenzívebb izom összehúzódásokra épül. A 10 perces programmal ízületkímélő módon, 45-50 percnyi edzőtermi mozgásnak megfelelő hatást érhető el.
ingyenes