Orvos esztétika

Home / Orvos esztétika

Orvos esztétikai kezelések

Feledkezzen el a bosszantó esztétikai problémáiról! Bizonyítottan eredményes orvosi kezeléseink modern eszközökkel és tudományos alapossággal kiválasztott hatóanyagokkal nyújtanak ehhez segítséget. Néhány probléma esetén kúraszerű terápiára van szükség, míg máskor már egy kezelés is hatásos lehet. Az orvos a lehetséges kezelési módok közül egyénre szabottan javasolja majd azt a kezelést, mely a leginkább megfelelő az Ön számára. A konzultáció során Önnek lehetősége lesz az alkalmazandó eljárásra vonatkozóan a pontos részletek tisztázására. A konzultáció árát jóváírjuk az igénybe vett kezelés(ek) esetén.

Időtartam: -
Fájdalmatlan kezelés, amely során a speciális pulzáló fény segítségével eltüntethető a bőrfelszínhez közeli aprócska erek oly zavaróan látható rajzolata.
-
Időtartam: -
Az arcon lévő mélyebb ráncok alá beinjekciózott hialuronsav megemeli és ezzel ki is simítja a bőrt, valamint biztosítja a bőr hidratáltságát, javítja a textúráját.
-
Időtartam: -
Fájdalommentes, lényegében mellékhatások nélküli, igen eredményes eljárás.
-
Időtartam: -
Célzott lézeres kezelés, amely a kitágult pórusok és a hegek összehúzódását eredményezi. A frakcionált lézerfény több kicsi, de egymáshoz közeli területen éri el a bőrt.
-
Időtartam: 15 - 20 perc
Néhány napon belül jelentkező, látványos eredményt adó kezelés, mely minimális fájdalommal jár.
Időtartam: 15 - 20 perc
A leghatásosabb kezelés a nagy mennyiségű hónalji izzadásra, mely gyakorlatilag leállítja a verejték kiürülését és ezzel kevesebb verejték termelésére készteti a szervezetet az adott területen.
Időtartam: 15 - 20 perc
Gyors, hatékony, biztonságos kezelés, mely minimális fájdalommal jár. A hosszúhullámú lézerfény bejut a körömlemezen belüli gomba fonalakba, elpusztítva azokat.
Időtartam: 1 óra
A test egyes területein kúraszerűen alkalmazott mezoterápiás és rádiófrekvenciás kezelések célzottan segítik az alakformálást.
Időtartam: 15 - 20 perc
Egy baleset, egy sebészeti beavatkozás után, vagy egy helytelenül kezelt, gyulladt akné helyén zavaró hegek keletkezhetnek. Ezeknek vagy a tetoválásoknak, amelyeket már nem akarunk viselni, búcsút inthetünk.
Időtartam: 15 - 20 perc
Fájdalmatlan kezelés, amely során a speciális pulzáló fény segítségével leállítható a szőrnövekedés. Különösen a sötét szőrszálak kezelésére ajánlott.
Időtartam: 15 - 20 perc
A bőr saját regeneráló mechanizmusát aktiváló kúra, ami évekkel fiatalosabb külsőt eredményez. A kezelés a bőrben gyógyulási reakciót vált ki, a kollagénrostok is feszesebbé, rugalmasabbá válnak, a bőr tónusa javul.