NaturMed Egészségprogram

Home / Egészség / NaturMed Egészségprogram

NaturMed Egészségprogram

A pihenésen, relaxáción és a stresszoldáson túl egy újabb érv szól amellett, hogy egészsége megőrzése érdekében inkább szállodai pihenést válasszon magának kórházba járás helyett. Higgye el, hogy nyugodt körülmények között, szállodai miliőben igazán hatékony lépéseket tehet a betegségek megelőzéséért!

Szállodánk a szakmai alapokon nyugvó medical wellness szolgáltatások hazai úttörőjének számít, így megfelelő hátteret biztosít, hogy karban tartsa az egészségét. A tradicionális kúrák mellett nálunk minden adott, hogy egyensúlyba hozza a szervezetét: a NaturMed Egészségprogram egyénre szabott állapotfelméréseket és megoldási javaslatok kínál.

Mi az egészségprogram lényege?

Állapotfelmérő programjainkkal képet kaphat az egészségéről kényelmesen és hosszas várakozás nélkül! A teljesen fájdalommentes, döntést támogató orvosi műszeres vizsgálatokat gyógyászati szakasszisztenseink végzik el a korszerűen felszerelt kezelőszobában. A vizsgálatra nem több, mint maximum 10 percet kell szánnia, így a lehető legkevesebb időt vesszük el a pihenéséből.

A vizsgálatot megelőzően egy kérdőíves felmérést végzünk, amivel feltérképezzük a családi vonatkozásait, a múltbéli betegségeit, az életmód jellemzőit és természetesen az egészségügyi panaszait is. A mért adatok és a kérdőívre adott válaszok alapján szakorvosunk konzultációra várja, melynek keretén belül a felmérés adatait kiértékeli Önnek orvosunk, hogy választ kapjon az egészégét érintő kérdésekre. Ezt követően egyénre szabott terápiás javaslatot teszünk, melyet akár már a pihenése alatt is lehetősége van elkezdeni.

Mi teszi teljessé az egészségprogramot?

Az orvosi konzultáción túl dietetikus és mozgásterápiás szakember is segíti az életmód változásban, az egészség megőrzését szolgáló életvitel kialakításában. A táplálkozási és mozgási tanácsok mellett az egyéni adottságaihoz illeszkedő étrendet és a mozgásprogramot javasolnak, illetve állítanak össze.

Hogyan veheti igénybe az állapotfelmérő programokat?

Az állapotfelméréssel egybekötött egészségmegőrzést támogató miniprogramokra időpont foglalás szükséges. Ezt megteheti akár már a szállásfoglalással egy időben vagy a helyszínen is. A Platán Bárban lévő NaturMed Egészségpont-on naponta 8:00 – 16:00 óra között szeretettel várja Önt kollégánk.

Érdekli, hogy milyen állapotfelmérő miniprogramok közül választhat? Ismerje meg őket részletesen is!

NaturMed Szépségprogram »
NaturMed Egészséges érrendszer »
NaturMed Fókuszban a gerinc »
NaturMed Harmónikus idegrendszer »
NaturMed Ideális anyagcsere »
NaturMed Kiegyensúlyozott testösszetétel »

Tekintse meg állapotfelmérő miniprogramjainkat részletesen is melyeket a linkekre kattintva érhet el.