Cellulit és zsírlerakódás kezelése

Home / Cellulit és zsírlerakódás kezelése
Cellulit és zsírlerakódás kezelése

A test egyes területein végzett, kúraszerűen alkalmazott mezoterápiás és rádiófrekvenciás kezelések célzottan segítik az alakformálást. Az orvos a bőrtípustól, a kezelendő testrésztől és a zsírsejtek elhelyezkedésétől függően javasolja az egyik vagy a másik kezelést.

Mezoterápiával

A bőr saját regeneráló mechanizmusát aktiváló kúra, ami képes megreformálni a bőr struktúráját, ezáltal a nyirokkeringésére is hatással van. Elősegíti a lipolízist, így a zsírsejtek térfogata csökken. A kezelés a bőrben gyógyulási reakciót vált ki, ettől és a bejuttatott hatóanyagoktól javul a bőr tónusa, feszesebbé, rugalmasabbá válik.
Aprócska tűvel, vagy sok-sok tüske szerű tűvel ellátott rollerrel juttat az orvos speciális hatóanyagot a bőrbe. A szúrások 0,5-2 milliméter mélyek, és a bőrfelszínre felvitt fájdalomcsillapító krémnek köszönhetően minimális fájdalommal, inkább csak kellemetlenséggel járnak.
A kezelés után bőrpír kialakulhat, de rögtön vissza is térhet a mindennapi tevékenységekhez. Az eredmény nem azonnal jelentkezik, a megfelelő hatás eléréséhez kúraszerűen legalább 5 kezelés szükséges. A kezeléseket hetente egy vagy 2 alkalommal lehet elvégezni. A hatás 2-3 kezelés után már szemmel látható, és egyre látványosabb lesz. Az eredmény bőrtípustól és életmódtól függően 6-9 hónapig tart.

Rádiófrekvenciával

Modern technológián és a legújabb tudományos vívmányokon alapuló testformáló és cellulit ellenes kezelés. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és a felületi zsírrétegeket, így a probléma valódi okát megszüntetve, fájdalommentesen éri el a kívánt hatást.
A kezelés során csak bőrmelegséget lehet érezni. Az eredményt legalább 5 kezelésből álló kúra hozza meg.