Rendezvények

Home / Rendezvények

Rendezvények, konferenciák

Kivételes adottságunk Hévízen a 400 m² es, 3 részre szekcionálható bálterem, amely tökéletes helyszín akár 300 fős konferencia lebonyolítására is. Emellett a kisebb rendezvénytermeink – Rómeó és Júlia terem-, a 10 – 70 fős tréningekhez, megbeszélésekhez nyújtanak kiváló helyszínt. A rendezvénytermek 75 és 108 m²- esek, klimatizáltak. Konferencia- és szekciótermeink komplett technikai felszereltséggel rendelkeznek, Wi-Fi internet kapcsolattal. A rendezvények szervezésében magasan képzett, mosolygós munkatársaink segítenek, akik az előkészületektől kezdve egészen a lebonyolításig az Önök rendelkezésére állnak.

Konferenciatermeink

A NaturMed Hotel Carbona**** klimatizált különtermeivel és technikai berendezéseivel lehetőséget teremt különböző rendezvények megszervezésére, konferenciák, megbeszélések, tárgyalások, előadások, bemutatók, fogadások, filmelőadások, bankettek, és egyéb családi- és kulturális rendezvények lebonyolítására.

Igénybevehető technikai felszerelések

  • flip chart
  • pulpitus
  • projektor
  • vetítővászon
  • televízió
  • DVD-lejátszó
  • mikrofon
  • hangosítás
  • WiFi
Színházterem Iskolaszerű Tárgyaló Körasztalos
Júlia konferenciaterem 40 fő 30 fő 20 fő
Rómeó konferenciaterem 80 fő 60 fő 40 fő
Carmen bálterem 300 fő 270 fő 80 fő 240 fő
Carmen I 80 fő 60 fő 36 fő 30 fő
Carmen II 120 fő 80 fő 48 fő 80 fő
Carmen I+II 170 fő 120 fő 60 fő 130 fő
Carmen III 120 fő 80 fő 48 fő 80 fő
Böjti Bázis 18 fő 14 fő
Hossz szélesség belmagasság Alapterület
Júlia konferenciaterem 10,9 m 6,75 m 2,47 m 73,6 m²
Rómeó konferenciaterem 15,6 m 6,9 m 2,3 m 107,6 m²
Carmen bálterem 32 m 12,2 m 3,12 m 400 m²
Carmen I 7 m 15 m 3,12 m 100 m²
Carmen II 12 m 12 m 3,12 m 144 m²
Carmen I+II 19 m 12 m 3,12 m 228 m²
Carmen III 13 m 12 m 3,12 m 156 m²
Böjti Bázis 7,85 m 4,75 m 3 m 37,2 m²

Carmen bálterem

Rómeó és Júlia bálterem

Böjti bázis

Szabadidő

A monoton hétköznapokat nem csupán színessé kívánjuk varázsolni szórakoztató, különleges, extrém élmény programjainkkal. Izgalmat, újdonságot, energiát adó kalandok ezek. Igazi élmények, melyek maradandósága és valódisága váltja ki azt az örömöt, mely boldoggá tesz! A programok minden esetben a rendezvény stílusára, a résztvevők igényeihez igazítva kerülnek megvalósításra

Borkóstoló

Programunkon a Balatoni borrégió gyöngyszemeit ismerhetik meg vendégeink. A környék legelterjedtebb fajtái: az olaszrizling, a szürkebarát és a rizlingszilváni, de megtalálható a zöld veltelini, és a muskotályok is. Igény szerint sommelier előadása segíti az élményszerű megismerést.

Tematikus szauna szeánszok

Délutánonként zártkörű szauna szeánszokra invitáljuk Önöket! Alkalomhoz illően választhatnak sörös, pálinkás, sós peelinges, aromaolajos programjaink közül. Tapasztalt szaunamesterünk az élmény garanciája! Előzetes megbeszélés alapján.

Csoportos Zumba vagy aqua fitness edzések

Fiatalos, pörgős alakformáló program, latin zenére. Oktatónk vezényletével sajátíthatja el a csoport az egyszerű alaplépéseket.

Happy Dixieland Band

A hévízi formáció már 5 éve szórakoztatja örömzenével a közönséget. A Happy Dixieland Band rendkívül színes és zeneileg változatos műsorpalettáján népszerű dixieland, charleston és boogie-woogie dallamok is szerepelnek, de helyet kap a nosztalgia is magyar és idegennyelvű örökzöld dallamokkal, régi filmslágerekkel.

Rezidance – moderntánc csoport

A környékbeli gyerek tánccsoport Országos és Európa Bajnokságon is bizonyított már. Négy korosztályban (óvodástól főiskolás korig) ismerkedhetnek meg a gyerekek a különféle táncstílusokkal– főként modern tánc, show tánc, jazz és színpadi látványtánc. Ezekből kaphatunk színvonalas ízelítőt műsorukban.

Dynamic Band

Házunk egyik állandó zenekara, esti bulik elengedhetetlen szereplője. Legyen szó akár pop, rock, jazz, nosztalgia, mulatós zenéről – széles repertoárjuk minden korosztály szórakozására garancia!

Bűvész

Nem árulunk zsákbamacskát: egy interaktív, izgalmas bűvész showt kínálunk Önöknek! Hozzávalók: Lui, a bűvész-világrekorder és Önök! Partyra, cégre, alkalomra szabottan, gyerekeknek, szkeptikusoknak és szórakozni vágyóknak!

Játékok határtalanul

Volt egy tévés vetélkedő, amit mindenki imádott. A program a legendás játék legjobb részeit hivatott felidézni, ahol a csapatok egy fantasztikus hangulatú, grandiózus verseny keretein belül átélhetik a kilencvenes évek legsikeresebb világjátékát. Földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat. A cél a győzelmen túl az önfeledt kikapcsolódás és élmény!

Helyszíne: a szálloda parkja/ a szálloda konferenciatermei és különtermei
Időtartama: 1,5-2 óra

A CARBONA ELVESZETT KINCSE NYOMÁBAN

A felfedező kincsvadászat során a csapatnak együttes koordinálással kell megfejteni a titkokat, megoldani a feladatokat, ám ez nem olyan egyszerű. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig megoldják a játékos feladatokat, és végül a kincs boldog öröm!

Helyszíne: a szállodához közeli erdei környezet
Időtartama: 2-3 óra

CARBONA „VADÁSZAT”/
CARBONA „VADÁSZAT” EXTRA

A program kiváló kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek. A csoport GPS-ek segítségével több csapatban indul el a navigációs útvonalon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira. Néhol egy-egy láda (geoláda) néhol pedig egy-egy koordinátor segíti (nehezíti) a feladat megoldását. A feladatok megoldása csapat szinten kötelező, hiszen annak függvényében tudnak tovább haladni. Amennyiben a csapat jól teljesít, a geovadászat eléri célját és mindenki ajándékban részesül. A Carbona „Vadászat” extra programnál, az állomáspontokon különleges egri borokat is kóstolhatnak a résztvevők.

Helyszíne: a szállodához közeli erdei környezet
Időtartama: 2 óra

HÉVÍZI GEOCACHING KERÉKPÁROKKAL és KISVONATTAL

Izgalmas navigációs csapatverseny, ahol az egyes csapatok eltérő útvonalakon elindulva, különböző csapatépítő feladatokban vesznek részt. A feladatok megoldása segít a helyes út megtalálásában. Ügyesség, logika, gyorsaság és csapatszellem mind-mind számít, hiszen a cél az, hogy a csapatok által előre nem ismert útvonalakon a feladatokat helyesen megoldva, a legrövidebb idő alatt érjenek célba.

Helyszíne: Hévíz és környéke
Időtartama: 2-3 óra

„SÜTIK MÁR A RÁNTOTT BÉKÁT”

A szabadtűzön főtt ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a ropogó fák közül felszálló füst bukéját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Mert a bográcsozáshoz társaság kell, hangos, vidám, hasukat kedvelő emberek!
A szálloda mellett az előkészített főzőhelyszíneken csapatokra bontva indul a verseny/főzés. A csapatok egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül. Külön bográcsokban indul a főzés, az előre előkészített alapanyagokkal.
A csapat dolga a saját séfjük kiválasztása és a bográcsos étel megfőzése. Instrukció nincs, a csapat szaktudásán és közös munkáján múlik a siker, ami biztos, hogy határtalan. A főzés főbb alapanyagai rendelkezésre állnak, ám kiegészítő elemeket, étkészletet, evőeszközöket trükkös játékok során kell megszerezniük.
A jó hangulathoz természetesen a pálinka is dukál!

Helyszíne: a szálloda környezete/parkja
Időtartama: 2-3 óra (étel függvényében)

EXTRÉM ÉLMÉNYPROGRAMOK

HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA

Az éjszakai kalandtúra során a résztvevőkre a sötét erdő összes rejtelme leselkedik, ahol az éj fedte természet megnehezíti az előrejutást. Segítségükre van néhány GPS koordináta, egy pár világító eszköz és persze a csapatszellem. Az élménydús mini-expedíció nem hétköznapi kalandokat ígér, kizárólag éjjeli baglyoknak! Előzetes megbeszélés alapján extrémebb és könnyedebb verzió is választható.

Helyszíne: a szállodához közeli erdei környezet
Időtartama: 2 óra

HEGYEN-VÖLGYÖN ÁT – TEREPJÁRÓS ÉLMÉNYEK

Terepjárós élményprogram Hévíz és környékének különleges vidékén, GPS pontokkal, az egymásban hinni akarás elvével, szinte teljes körű vezetési lehetőséggel. A túra során az útvonalat részben a csapattagok által megszerezett GPS pontok adják, részben a sofőrök helyi tapasztalata. Útközben sor kerül olyan bizalomjátékra, ahol minden csapattagra és a vezetési tudásra is szükség van, a legbátrabbak a volán mögé ülve tesztelhetik érzékeiket és tudásukat.

Helyszíne: Hévíz és környéke
Időtartama: 2-3 óra

KOMMANDÓ „LIGHT” – STRATÉGIAI LÉZERHARC

Az első valósághű szabadtéri harci játék, ami nem jár semmilyen fájdalommal, és nincsen semmiféle káros hatással a környezetre. Ideális játéklehetőség azok számára, akik eddig a számítógép előtt ülve játszották a különböző harci játékokat, de élőben féltek kipróbálni az esetleges sérülésveszély miatt. Infravörös jelkibocsátás, holografikus irányzék! A paintball harc modern változata. Különleges stratégiák, csapatjátékok.

Helyszíne: a szálloda parkja/a szálloda környezetében lévő erdei terület/ igény szerint

SÁRKÁNYHAJÓZÁS

Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd. Rendkívül alkalmas csapatépítésre, közösségi szellem formálására. Kiváló hangulat, felejthetetlen élmény! Természet – szép környezet – jó levegő – víz – feeling! Versenyre fel, a leggyorsabb csapat győz!

Helyszíne: a Balaton/ igény szerint
Időtartama: 2-4 óra

A VÁNDOROK ÚTJA – VÍZI ÉLMÉNYTÚRA STRATÉGIAI TUTAJÉPÍTÉSSEL

A csapat egy kenutúra során vízre száll. Az izgalmas túra közben kikötnek a Senki szigetén, megpihenni, megcsodálni a táj szépségét. A séta és a játékos feladatok megoldása végén, visszainduláskor azonban nem várt meglepetés várja a csapatot: ellopták a kenukat. Ráadásul nincs is túl messze az eszközpark, a túlpartról figyelnek a tolvajok kacagva. A csapat ekkor nagy feladat előtt áll: a természet adta eszközökből néhány segédeszközzel egy vízre bocsájtható tutajt kell megépíteni, hogy azzal aztán visszaszerezhessék a „távoli” kenukat. A program ezt az építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építésen a cél. A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen! A program a választott nehézségnek megfelelő elemekkel bővített, időtartama és összetétele az igények szerint alakítható.

Helyszíne: a Balaton/ igény szerint
Időtartama: 2-4 óra

A HARMADIK DIMENZIÓ VARÁZSA

A repülés vágya egyidős az emberiséggel. Az ősi legendákból tudjuk, hogy még a leghatalmasabb emberek is vágyakoztak arra a végtelen szabadságra és hatalomra, melyet csakis a repülés képessége adhat meg. A program során a csapat több különböző légi járművet próbálhat ki.
A motoros tandem siklóernyő a lehető legszabadabb repülési forma. Az általa elérhető élmény leírhatatlan. A trike biztonságos és kényelmes repülést biztosít. Az utas dolga csupán az élmény átélése és feldolgozása. Mindenki sorra kipróbálhatja a fantasztikus élményt, élvezheti a repülést közel a természet adta szépségekhez. A közismert motoros repülőgép több kategóriája elérhető sétarepülés céllal. Indulva a két személyes ultrakönnyű változatoktól egészen a többszemélyes, nagyobb utazósebességgel és hatótávolsággal rendelkező modern repülőgépekig. Előnye a motor nélküli gépekhez képest az előre tervezhető repülési magassága, sebessége és útvonala.

Helyszíne: a szállodától néhány kilométerre
Időtartama: 2-3 óra, létszám függvényében

HŐLÉGBALLONOS IZGALMAK

A hőlégballonos függeszkedés, azaz kötött lebegés hihetetlen élményt nyújt, általa belekóstolhatnak a résztvevők a harmadik dimenzió érzésébe. A ballon néhány 10 méter magasra emelkedik az utasokkal, ami egyedülálló élményérzetet nyújt. A leszállást követően lehetőség van helycserére. Akár egész napos függeszkedés is megoldható, ám bizonytalan idő esetén a kora reggeli illetve a késő délutáni órákban alkalmas. 1 óra alatt 20-30 fő emelkedhet a magasba. Minimum 2 óra!

Helyszíne: a szálloda közelében
Időtartama: 2 óra

A hőlégballonos repülés esetén a starthelyre szállítjuk az utasokat, a közös ballonállítás után kezdetét vesz a páratlan utazás. A mintegy 1 órás utat követően leszállás, avatási ceremónia és visszaszállítás az indulási pontra, autókkal. Kihagyhatatlan élmény! A hőlégballonos repülés rendkívül időjárásfüggő. Szél és csapadék kizáró tényező.

Helyszíne: előre egyeztetett helyszínen
Időtartama: 2,5 – 3 óra

SIVATAGI TRAGÉDIA

A program során a résztvevőket asztaltársaságok szerint csapatokra osztjuk. A csapatok egy karib-tengeri repülős utazásra indulnak (itt javasolnánk az utazás helyszínének megfelelő ruházatot, de természetesen más jellegű elképzelés is szóba jöhet, az igényeknek megfelelően), de sajnos a repülőgép lezuhan egy sivatagba. Szerencsére mindenki életben marad, azonban közösen el kell dönteniük, hogy a rendelkezésre álló tárgyakból (víz, fegyver, ehető állatok kézikönyve stb.) melyek azok amelyek segítenek nekik a túlélésben. 15 tárgyat kell fontossági sorrendbe tenniük közösen, majd megvitatják, hogy vajon túlélnék-e a sivatagi kalandot… Improvizatív, kreatív és igazán interaktív játék, amelynek a végén a szakértők által összerakott sorrend is nyilvánosságra kerül, ezáltal kiderül, hogy mennyi esélyük lenne a sorrend alapján a túlélésre.

Helyszíne: a szálloda különterme vagy étterme, javasoltan körasztalos ültetéssel
Időtartama: 2 óra (vacsora alatt, közben)

EXIT – KÉSZEN ÁLLTOK A SZABADULÁSRA?

Mit tennétek, ha hirtelen bezárva találnátok magatokat egy számotokra teljesen idegen helyen, ahol egy visszaszámláló tudatja veletek, hogy a hátralévő perceitek meg vannak számlálva!? Vajon képesek vagytok legyőzni a bezártság okozta stressz érzését és meg találni a szabadulás kulcsát? Tegyétek próbára magatokat, hogy mire vagytok képesek a rendelkezésetekre álló idő alatt.
Egyik legfontosabb dolog, hogy ez egy komoly csapatjáték, így az együttműködés elengedhetetlen. A magányos oldalatokat most érdemes otthon hagynotok, mert az itt nem vezet célra. Erősen ajánljuk azon csapatoknak, akik szeretik a kihívásokat, rejtélyeket, izgalmakat és nem félnek a feszült helyzetektől. A közös játék öröme és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind a csapatkohézió megerősítéséhez. A feladatok megoldásához nem kell különleges vagy lexikális tudás, inkább a találékonyság és a logika a fontos.
A különböző feladatok között van könnyebb és nehezebb is, így minden játékosnak lehet egyéni sikerélménye, miközben hozzásegíti a csapatot a végső, közös sikerhez. Kiváló csapatépítő szórakozás!
Létszám függvényében tervezetten az alábbi szobákkal készülünk: börtöncella, betegszoba a bolondok házában, reptéri váró, Egyiptomi rejtélyek, bankrablás.

Helyszíne: a szálloda konferenciatermei és különtermei
Időtartama: 2 óra
Nagyobb létszám esetén állomásként is igénybe vehető.

A CARBONA KVÍZ MESTEREI

A vacsora előtti vagy vacsorát követő játék, ahol a csapatok (asztaltársaságok) hol közösen, hol pedig magukban oldják meg a néha vicces, néha pedig igazi kihívást rejtő feladatokat.

Néhány feladat ízelítőül:
matematikai teszt
találós kérdések
Becsüld meg! – műveltségi kérdéssor, három választási lehetőséggel
Ki vagyok én? – a játék során minden résztvevőre felhelyezünk egy címkét, amelyen valamilyen vicces emberi szokás, tulajdonság van feltüntetve. A cél, hogy akin a címke van, kitalálja, hogy mi van rajta, miközben a többiek annak megfelelően viselkednek vele.
Rajzmesterek – egy, a csapat által nem látott rajzot szükséges lerajzolniuk úgy, hogy a rajzot ismerő programvezető csak síkidomokban magyarázza el, hogy mi áll a képen.
Ez a névjegyem! – a csapattagok egy rájuk jellemző tulajdonságot írnak fel egy cetlire, amelyet később közösen felolvasnak, így kiderül, hogy mennyire ismerik jól egymást.
celeb kvíz
zene virtuózok – zenei snitt felismerő játék
Helyszíne: a szálloda konferenciatermei és különtermei
Időtartama: 1-1,5 óra

UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL

A játékosok csapatokat alkotva világ körüli úton vesznek részt. Az állomások teljesítésével „bejárják” a földrészeket és a különböző országokhoz tartozó játékos feladatok megoldásával teszik meg a „világ körüli utat”, amelynek végén ünnepélyes eredményhirdetés keretein belül a győztes csapatokat jutalom várja. Hangulatos, szórakoztató, tréfás, csapatépítő. Különleges és izgalmas, kihívást rejtő feladatok teszik színessé a programot.

Helyszíne: a szálloda konferenciatermei és különtermei
Időtartama: 2 óra

 

További programlehetőségek:

✓ barlangtúra,
✓ e-bike túra,
✓ buborékfoci,
✓ segway és monsterroller túra
✓ lovas túra, lovas kocsikázás, fogathajtó verseny,
✓ hegymászás, kommandós ereszkedés,
✓ szórakoztató show műsorok,
✓ ládaautó derbi,
✓ repülés az innovatív gyrocopterrel vagy motoros sárkányrepülővel,
✓ domino day,
✓ Tiszta Hollywood! – filmforgatás, profi stábbal

A programokhoz ajándék fotósorozatot biztosítunk!

A programok alakíthatók az igények és a rendelkezésre álló keret szerint!
A programok helyszínei időjárás függvényében változnak, ezért program előtt egyeztetést igényelnek! Rossz idő esetén indoor csapatépítő programot biztosítunk!
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a megrendelt programokon mindenki saját felelősségre vehet részt. A program időtartamára igény szerint balesetbiztosítást kötünk.

Képek rendezvényeinkről