Biofit teszt

Home / Biofit teszt
Biofit teszt
  • 15 perc
  • 17 900 Ft

A teljes állapotfelmérés 2 óra alatt mindenféle művi beavatkozás és sugárzás nélkül térképezi fel teste állapotát. Az állapotfelmérés 3 részből áll: orvosi vizsgálat és szaktanácsadás, Voll féle elektroakupunktúrás diagnosztika, talpdiagnosztika.

1953-ban dr. Reinhold Voll által felfedezett vizsgálati módszer, melynek során felmérhető a kínai akupunkturás pontok, meridiánok, funkcióskörök és a hozzá reflexesen tartozó szervek, szövetek bioelektromos viselkedése, a normálistól való eltérése. A Voll tesztelést nemcsak a kb. 700 kínai akupunkturás ponton végzik, hanem a Voll által felfedezett szervi és szöveti merdiánok pontjain is. Így összesen a Voll-rendszer közel 2000 ponton végez tesztelést.

A Voll-teszt vizsgálat eredményei különböző gyulladásos vagy degeneratív tendenciákra, ill. regulációs gócokra utalhat, ill. képet kapunk szervezetünk egészségi állapotáról.

A talpdiagnosztika lényege, hogy a reflexzónákban létrejött elváltozások, lerakódások (érzékenység és szövettónus rendellenessége, hőmérsékleti eltérés alapján) súlyossága arányos a hozzájuk tartozószerv vérellátásának gyengülésével, funkcionális vagy organikus megbetegedéseivel. Ennek az alapelvnek a segítségével történik szervezetünk feltérképezése .

A Biofit-teszt során a Voll-teszt és a talpdiagnosztika eredményeinek kiértékelése történik, s orvosaink további természetes gyógymódokat javasolnak mint terápiás lehetőséget.